Mas babája is így alszik?
Sziasztok 6honapos kislanyom szerintem napközben sokat alszik! Reggel fél 7kor kelünk 1-2orat van ébren aztan alszik 2orat persze csak úgy, hogy a kezembe tartom vagy éppen rajtam fekszik,máskülönben 15-20perc utan fel kelne!aztán újabb 2-2,5orat van ébren es megint alszik 1-2orat és ez igy megy észig!
Este 7kor fürdés aztan vacsi,és kb 8-8:30korul alszik!
Viszont éjjel 1korul felébred es onnantól kezdve 1-1,5orankent ébred!(ez utóbbi lehet a fogzás miatt?vagy esetleg növekedési ugrás?)
Kettesnek annyiban igaza van, hogy ne aludjon rajtad/ kézben napközben, így túl sok neki.
Ne hagyd sírni, és etesd meg, ha éhes, fél évesen teljesen normális, főleg ha növekedési ugrás is benne van a pakliban.
Az en kislanyom egy het mulva lesz 6 honapos es nalunk is majdnem ugyan ez a helyzet . Par hete ejjelente fel orankent sirt fel es mire vissza altattam es letettem a kisagyaba arra mar felsirt megint. Ugy hogy magam melle vettem a nagyagyba ketten alszunk mert igy tudtam kicsit pihenni es mostanaba mar csak egyszer kel hajnali 4 kor amugy este 8 tol reggel 7 ig alszik . Nappal kisagyaba aludt eddig o is fel orakat alltalaba 2,5 ora fennt let utan most meg kellek neki en is a nappali alvashoz es igy alszik 1 akar 1,5 orat is.
Lehet hogy csak te kellesz neki de mivel 6 honaposak tobb minden lehet a fogzas, novekedesi ugras, mozgasfejlodes, hozzataplalas hogyha nekifogtal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!