Éjszaka etetés tápszerrel, hogy tovább aludjon?
Figyelt kérdés
Amikor szültem volt a kórházban egy IBCLC szoptatási tanácsadó, abból a fajtából aki segíteni szeretne de nem szoptatás náci... Ő mondta nekem, hogy vannak családok, ahol a baba este tápszert kap, hogy tovább aludjon mert az lassabban bomlik le. Szöget ütött a fejemben.
Van valakinek ezzel tapasztalata?
A fiamat (3 hós) 19:30 körül szoktam etetni, majd 22 körül, lefekvés előtt álometetek. Így hajnali 4ig alszik, de jó lenne ha mondjuk 6-ig ki tudnánk húzni mert a 4 órai ébredése után már nem igazán alszik vissza. Arra gondoltam, hogy ezt az álometetést csinálnám tápszerrel, hátha...
2018. dec. 23. 13:53
11/12 babyboom567 válasza:
Kipróbáltam,nem aludt jobban, sőt még macerásabb is, mert villanyt kell kapcsolni, vizet melegíteni,stb,gyerek is jobban és én is jobban felébredtem,egy örökkévalóság volt visszaaltatni.
12/12 anonim válasza:
Semmi köze a 2 dolognak egymáshoz. A lányom hozzátáplálásig csak szopizott, este 8 és reggel 8 között 6 hetes kora óta nem láttam, pedig már elmúlt egy éves. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!