18 hónapos az ismerősöm kisfia.8 körül kell, utána 14 órától kb.17-18ig alszik és 20-21 körül viszik játszótérre, de volt, hogy 22-23 mentek. Hajnal 1-2 körül fekszik a gyerek. Szerintetek?
Anya 3 diplomás és már taníttatják kínaiul gyereket.
Szinte csak szopni hajlandó /napi 13x/ Koraszülött 31. hétre, ekcémás, széles terpeszben jár /7 hónaposan vitték csípő szűrésre mert nekik senki nem mondta, hogy vinni kell/
De nekik az orvosok, védőnő mindenki azt mondta minden szupi.
Szerintem az ő dolguk, meg a védőnő, meg a gyerekorvos dolga.
Lehet, hogy sok mindenben lódít, mert nem akarja mindenkinek beismerni, hogy igen, az én gyerekem nem tökéletes, hanem beteg...
Ki vagy te a történetben?
Mert én sem avatok be minden "ismerősömet" a szoptatási szokásaimról pl. Meg az egész napi programjainkról, szokásainkról...
Vagy ez egy "szapuljuk együtt az ismerőst" kérdés???
Környékünkön nyolckor bezárnak a játszóterek…
A 13 szopi között hol oktatják kínaiul?
És mit számít a diploma? Diplomások között is ugyanúgy vannak hülyék. Akiket hallasz a tévében, hogy halálra éheztették a gyereküket, azok sem 8 általánossal rendelkeztek.
Ha a gyereket látja védőnő és gyerekorvos, akkor ők is jó nagy hülyék, hogy nem került oda a megfelelő időben a kötelező vizsgálatokra.
Egyébként én el tudom képzelni simán, hogy vannak ilyen emberek. A Fb-on is láttam naponta, amíg le nem töröltem magam, hogy értelmesnek gondolt, volt osztálytársaim kiírják, megosztják, hogy a gyerekre nem szabad sose rászólni, a gyereknek nem szabad irányt mutatni, nem szabad terelgetni, mert ezzel korlátozod és sérült lesz :D
1) kozod semmi
2) megszamoltad mikor szoptat ? Ezek szerint 24 oraban ott vagy
3) jatszoteren este sotet van, sok helyen kapuval zarva
4) a "nyelvtanulas" ilyenkor a legjobb
5) nincs jobb folgod mint itt trollkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!