Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Csak pólyában tud jól aludni...

Csak pólyában tud jól aludni a babám, de már kinövi. Mivel helyettesítenétek?

Figyelt kérdés

Kókusz pólyában altatom, mert különben annyira mozog álmában, hogy felébreszti a mozgása.

Ebben nem igazán tud nagyokat rúgni, csapkodni, ezért nyugodtan alszik, és amióta ezt használjuk, átalussza az egész éjszakát (2 hónapos).

Viszont már kezd nagyon kicsi lenni neki. Az alvózsák nem jött be, mert abban ugyanúgy mozog.

Van valami ötletetek?

2018. szept. 18. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Pár napos korában bent volt a gyerekosztályon és ott a nővérek becsavarták egy kisplédbe. Cukin nézett ki:) Próbáljatok ki, hátha.
2018. szept. 18. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Hálózsák
2018. szept. 18. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek szerint van több méret is polyában?

Az én babám most 58 cm 3 honapos és böven elfér benne,tesoi is 5 honapos korukig aludtak benne. Eserleg érdemes boltban rákérdezni, egyébként én is hálozsákba tenném vagy plédbe csavarnám...

2018. szept. 18. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egy vastagabb plédre fektetettem úgy,hogy a baba feje a pléd egyik sarkánál volt,a két szomszédos sarkot pedig kereszteztem a testén,a felső sarkot pedig betűrtem a teste alá.

A vastagabb plédet úgy értem,hogy aminek van tartása és nem simul az arcára.

2018. szept. 18. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a hason alvást. Ilyenkor sem tud úgy kapálózni.
2018. szept. 19. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!