Narancs223 kérdése:
Nektek mi vált be altatásra?
Figyelt kérdés
2éves lányom egy tündéri alvó volt, kiságyba aludt még.. gondoltam meglepem születésnapjára egy új ággyal , tele kedvenc állatkájával stb, előtte egy héttel lett egy baleset szóval a cumit se használhatta mert szétcsapta a száját és felsértette volna.. balszerencsémre utána jött az új ágya szóval ,még az is lett ,mostmár szépen belefekszik olvasok neki, de néha eléggé idegörlő" 1,5óra olvasás után alszik el vagy akkor váltjuk fel egymást férjemmel, adjatok tippet nektek mi vált be? Köszönöm2018. aug. 9. 22:11
1/10 anonim válasza:
2 gyerek 2 mese. Puszi, villany lekapcsol, kis fény kintről. Tessék egyedül aludni. Ha susmusolnak nem baj, dumálnak akkor beszólok hogy aaalvás. Nem kell álomba mesélni, simizni a gyerekeket. Lassan vezesd rá, hogy egyedül kell elaludnia.
2/10 anonim válasza:
Végtelenített Bóbita 😁De kb 5-10perc után alszanak.
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom csak ha abba hagyom és felállok már felül kirohan sír szinte ordítva, szóval én is azt próbálnám de hát nem sikerül... eddig mindig bememtem adtam puszit neki aludj jól szép álmokat és szia mondjuk volt cumija, de most meg tényleg azt bárja hogy álomba meséljem,meg ő egyedül van még most várjuk a kis testvért, szóval ha én felállok aludj egyedül megyek én is egyedül kell aludni rá a válasz hatalmas sírás ordítás és szalad az ajtót kinyitni..még azt se mondhatom hogy rá lett szoktatva mert pár napja olvasunk neki..friss a dolog
2018. aug. 9. 22:23
4/10 anonim válasza:
1 mese, puszi mindkettőnek (1 és 3 évesek), alvókák betakarása, éjjeli fény kapcsolása, és alvás. Sokáig bent ültem a szobában, a nagyot visszaparancsoltam, a kicsit visszafektettem, ma már a bébiőrön nézem mit csinálnak. Ha huncutkodnak, kukucskálnak, visszaszólok, hogy fekvés alvás. Ha többedszerre se lesz csend, bemegyek a hozzájuk, személyen hatásosabb.
5/10 anonim válasza:
Bocsi, javítgatott a telefon. 4.
6/10 anonim válasza:
Nappal megbeszélném vele több kis nekifutásban. Milyen jól el tud aludni este ha nem kell mese, jó volt cumival aludni, a nagyok cumi nélkül elalszanak, milyen álmosító mese a (..., aminél tényleg elálmosodott), bevezetnék 1db alvó plüsst, lehetőleg dög álmos fejű, tartás nélküli valamit, és gyúrnék andalító, búgó hangon mesélésre, ami jó ha kimoccan ebből, ha beindul a dráma a történetben.
7/10 anonim válasza:
Ha álmos, akkor elalszik éves vagy játék közben is. Ha 1,5 órát kell udvarolni, akkor nem álmos (eléggé). Ne közvetlen fektetés előtt fürdesd, mert lehet, hogy felfrissíti. Délután vidd el a játszóra, sétáljatok egy nagyot, fürdés, kis csendes elfoglaltság, hogy lehiggadjon, tele pocak, és be az ágyba. Lehet, hogy segít, ha most a szokottnál kicsit később fekteted. Aztán pár lépcsőben már gyorsan vissza lehet térni a szokott időhöz, ha már egyedül alszik.
8/10 A kérdező kommentje:
Van itthon kis játszótere , mindig hintázunk.homokozunk cicát kerget, tehát de azért durva ha már dél10kor is vergődik, mondjuk mikor szétcsapta a száját kórházba vittük ügyeletre és röntgenezték tehát lehet van benne egy rossz élmény.... de én próbálkozom csak kezdek elfáradni 😞ma már hagyom is a délutáni alvást mert negyed4-fél7ig vergődött... most meg 10kor kelt.és megint csak vergődik... pedig pancsizott kint meg hinta pihi cica 😞
2018. aug. 10. 14:27
9/10 A kérdező kommentje:
De kipróbálom a hamarabb fürdetést hátha!
2018. aug. 10. 15:57
10/10 anonim válasza:
Passz. Kisfiam 2 éves 4 hónapos, de mostanában elromlott az alvása.
Mesèlni kell neki, de ha órákon át mesélnék se aludna el.... még még még... idegörlő.
Férjemmel vàltogatjuk egymást, míg az egyikőnk fürdik, bemegy a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!