Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Napirend mindenek felett?

Napirend mindenek felett?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ha akár csak egyszer is megborul a napirendje pl egy délutáni hosszabb séta vagy egy vásárlás miatt a 10 hós babának, éjszaka képes akár fél óránként is felkelni. Ne menjünk sehova, mert nem tud aludni autóban, babakocsiban csak ágyban?!
2018. júl. 1. 05:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tervezünk 2-3 óránál hosszabb programokat. Képtelenség lenne egy napirendhez szokott 9 hónapos és 2,5 éves mellett. Kb 10-16-ig itthon vagyunk, mert felváltva esznek-alszanak. Ha családi ebéd, vagy egyéb esemény van, akkor viszünk utazóágyat. Majd eljön a rugalmas kimozdulások ideje is, egyelőre fontosabb, hogy nyugodtak és kiegyensúlyozottak legyenek a kicsik. Volt már, hogy borult a rend, napokba telt visszaállítani.
2018. júl. 1. 08:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Ha egy borulás után nem kel magától a szokott időben, felkeltsem vagy hagyjam addig aludni ameddig szeretne?
2018. júl. 1. 08:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Nemsokára csak 1-szer alszik majd nappal, az én lányom nagyon hamar, már 9 hónaposan átállt erre, így ő délután fél 3-tol, fél 9-ig, fürdésig fent van. Szerintem ha mindenképpen kirándulni akartok próbáld meg a babakocsiban altatni, azt szeretik a babák. Mi egyébként kivártuk az egy alvásos időszakot, előtte csak rövid programra mentünk.
2018. júl. 1. 08:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen tényleg érzékenyebbek erre. Túl kell élni ezt az időszakot. Utána könnyebb. Nekem akkor lett sokkal jobb amikor beállt napi 1 alvásra. Másfél éves múlt akkor. Addig nálunk is borult minden, egy nagyilátogatás miatt is.
2018. júl. 1. 08:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Hordozókendőben sem alszik el? Nekünk az az aduász, én megyek, ő meg bealszik a hátamon, ahogy ringatom (9 hós). Éjszaka inkább akkor kel gyakran, most, mert jön a foga, ti azzal hogy álltok?
2018. júl. 1. 12:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Jobb éjszakákon csak 1-2x kel, ezért a fogát én kizárnám, amúgy alul kettő, felül négy már kint van.
2018. júl. 1. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!