Kisàgy alvàs? Mit tegyek, h ne 100 szor keljen éjjel?
Figyelt kérdés
Kisfiam majdnem 6 honapos.Elkezdett kuszni előre meg hàtra is.Éjszaka mozgolodik kuszik àlmàban,és ha végig éri a kiàgyat elekad felsír nappali alvàsnàl meg éjszaka is.Màr tiszta zombi vagyok..Hàton nem szeret aludni,oldalt sem igazàn.Mit csínàljak?2018. ápr. 25. 13:27
1/7 anonim válasza:
Vedd magad mellé, vagy bírd ki ezt az időszakot! Ezen változtatni nem tudsz, a mozgásfejlődés ezzel jár.
2/7 anonim válasza:
Ez ilyen, majd kinövi. Akkor meg lesz más baj. Iratkozz fel azbalvás/altatás fb csoportba, látninfogod, mennyien járnak ebben a cipőben, esetleg tippet is kapsz.
3/7 anonim válasza:
Együttalvás! A világ legjobb dolga! ÉS nem, nem mellőled fog érettségizni menni! ;)
4/7 anonim válasza:
Szerintem is vedd magad mellé!
Nyugodtabban fog aludni!
5/7 anonim válasza:
Én már egy ideje ilyen okból magam mellett altatom.Hát őszintén így is zombi vagyok:D:D Annyit ficánkol ,hogy lehetetlenség mellette igazán aludni.Nem panaszból de tényleg ilyen ez a korszak és ha magad mellé fekteted is csak annyit old meg ,hogy nem kell kimászni az ágyból.
6/7 A kérdező kommentje:
Probàltam h magam mellé vettem,akkor meg nem alszik vissza elkezd dumàlni,és sírni..
2018. ápr. 25. 18:07
7/7 anonim válasza:
Hát első naptól együtt alszunk, de a mozgásfejlődéseket mindig megszívjuk. Mikor forogni tanult meg kb 3-4 nap volt, most már mászik, bútorok mellett feláll, 2 hete szenvedünk. Volt egy halvány reménysugár, hogy átlendül rajta erre az apja hazahozott egy kis takonyvírust. Hiába próbál elszeparálódni mégis lefertőzött minket is. Újabb alvásmentes hét elé nézünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!