Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért baj, ha nem akarok egy...

Miért baj, ha nem akarok egy szobában aludni a leendő gyerekemmel?

Figyelt kérdés

Nemrég vettünk lakást, egy ismerősünk feljött megnézni. Neki 3 eves lesz a kisfia.

Rákérdezett, hogy hol fog aludni a babánk, ha a kisebb szobát hálószobának alakítjuk ki, a nagyobbat étkezőnek + nappalinak. Mondtam, hogy majd ráérünk ezen akkor gondolkodni, ha családot alapítunk.

Erre bőszen mesélni kezdte, hogy ők beköltöztek a gyerekszobába apa, anya, gyerek. 3x3m-es szoba.

Nem reagáltam rá, nem az én dolgom.

A nő továbbra sem akart leszállni a témáról, h ez milyen jó, mennyivel jobb a gyereknek is, majd ha külön akar aludni, akkor úgyis szól és ők visszamennek a sajátjukba. És szerinte mindenkinek (nekünk is) így kéne csinálni, mert így a jó.

Elmondtam neki, hogy én és az öcsém is külön szobában aludtunk baba korunktól, nem a szüleinkkel és nekem ezzel nincs bajom.

Rögtön én lettem a túl távolságtartó, leendő sz*r anya.

Nem is értem, 22 vagyok a párom 23. Most vagyunk túl egy felújításon. Komolyan már a gyerekre kellene koncentrálnom, illetve arra, hogy már most egy leendő mintamami képében tetszelegjek? :(

2018. márc. 18. 20:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%
Olvasom a kommenteket... hat nem tudom. A mi fiunk lassan 4 eves. Nemistudommiota koztunk alszik. A hazassagunk remekul mukodik. Hazaseletet mas helyisegben is lehet elni, vagy ha epp a gyermek nincs itthon. 😊
2018. márc. 18. 21:22
 12/23 anonim ***** válasza:
38%
Egy szobában alszunk kezdetek óta de külön ágyban. Hely hiányában nem is tudnánk megoldani máshogy. Komolyan itt mindenki csak az ágyban kamatyol????:))))) most soroljam az alternatívákat?? Ismerős 45!! nm -en él 5 gyerekkel és köszönik minden oke jön az 5.:)) tudom extrém de nem ezen múlik!
2018. márc. 18. 21:52
 13/23 anonim ***** válasza:
#12 kényelmes vagyok, na :P
2018. márc. 18. 21:54
 14/23 anonim ***** válasza:
96%
Én megismerem a stíludodat, múltkor is volt egy hasonló kérdésed, amikor egy anyuka volt vendégségben kisgyerekkel nálatok, a gyerek kb szétszedte a lakást, az anyuka nem szólt rá, te pedig mindenféle következtetést levontál, hogy a gyerek autista, és okoskodtál a szoptatásról, sajnos nem találtam a kérdést, lehet hogy törölve lett, de ugyan azok a szófordulatok, hasonló sztori kisgyerekes vendégről aki Neked bőszen magyarázza az igazát.... egy szó mint száz, azt gondolom, hogy nagyon ráérsz történeteket fonni a kisgyerekesekkel kapcsolatos sztereotípiáid köré.
2018. márc. 18. 21:54
 15/23 anonim ***** válasza:
#14 ez ugyanaz az a csaj????:)))))))))
2018. márc. 18. 21:58
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Na, megtaláltam, szerintem tuti hogy ugyan az...:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2018. márc. 18. 22:10
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Zseniális, mindig bedob egy vicces témát amiben még jo pár évig nulla kompetenciája lesz :)))
2018. márc. 18. 22:13
 18/23 A kérdező kommentje:
Eddig csak kisállat témakörben tettem fel kérdést. Beleolvastam abba, amit linkeltél, de nem stimmel. Vadászgörim van plusz egy cicám, és hozzánk még nem jött kisgyerek. :D de szeretem az offolást.
2018. márc. 18. 22:23
 19/23 anonim ***** válasza:
38%
Nem baj. Ki mit szeretne. Ha te nem akarsz a gyerekkel aludni,akkor nem teszed. Felesleges volt kiirnod a kerdest is..
2018. márc. 19. 10:30
 20/23 Kései Sirató ***** válasza:
63%
Ez magánügy, minden család döntse el, hogyan alszik - ezt mondd az ismerősödnek!
2018. márc. 19. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!