Miért baj, ha nem akarok egy szobában aludni a leendő gyerekemmel?
Nemrég vettünk lakást, egy ismerősünk feljött megnézni. Neki 3 eves lesz a kisfia.
Rákérdezett, hogy hol fog aludni a babánk, ha a kisebb szobát hálószobának alakítjuk ki, a nagyobbat étkezőnek + nappalinak. Mondtam, hogy majd ráérünk ezen akkor gondolkodni, ha családot alapítunk.
Erre bőszen mesélni kezdte, hogy ők beköltöztek a gyerekszobába apa, anya, gyerek. 3x3m-es szoba.
Nem reagáltam rá, nem az én dolgom.
A nő továbbra sem akart leszállni a témáról, h ez milyen jó, mennyivel jobb a gyereknek is, majd ha külön akar aludni, akkor úgyis szól és ők visszamennek a sajátjukba. És szerinte mindenkinek (nekünk is) így kéne csinálni, mert így a jó.
Elmondtam neki, hogy én és az öcsém is külön szobában aludtunk baba korunktól, nem a szüleinkkel és nekem ezzel nincs bajom.
Rögtön én lettem a túl távolságtartó, leendő sz*r anya.
Nem is értem, 22 vagyok a párom 23. Most vagyunk túl egy felújításon. Komolyan már a gyerekre kellene koncentrálnom, illetve arra, hogy már most egy leendő mintamami képében tetszelegjek? :(
Na, megtaláltam, szerintem tuti hogy ugyan az...:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!