Napközben mennyit és hányszor alszik közel 5 hós babátok? Sikerül közel ugyanakkor lefektetni nappal? Hogyan?
Jaj!
*tövisEB-n helyett kevesebb is.
Reggel 6-7 között kel, ezután fél 9-től alszik egy órát valahol (babakocsi, pihenőszék, nappali), aztán olyan fél 2-től alszik kb két és fél órát a szobájában, este 7-kor fürdetjük, fél 8 után kerül vissza ismét a kiságyába. Ha minden jól megy, este 8-kor már alszik.
Ez hetek óta minden nap így történik. Általában csak lerakom, és elaltatja magát. Van szundikendője, és azt szorongatva alszik el. Néha nehezebb az esti elalvása, főleg most, hogy a héten tört át az egyik foga, de miután elaludt, átaludta az éjszakát, max egyszer ébred.
Altatásra bevált módszereim: szundikendő, altatós zene bekapcsolása, mondóka olvasás, hintáztatás a pihenőszékében. Ha extra nyűgös, fogok egy pelust (textil), és ráteszem a fejére úgy, hogy az arcát ne takarja be, max a szemét. Ettől sokszor megnyugszik.
A lányom csak akkor volt nyűgös, amikor nem találtam meg jól a neki megfelelő alvási időket. Miután ez megtörtént, 10 percen belül el tudtam altatni. Van, hogy most is nyűgös, de ilyen frontok mellett én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!