22 hónapos lányom éjjel fölkel és 2 órán át kukorékol. Mi a megoldás?
Lányok itt egy majdnem 2 éves gyerekröl beszélünk.
Ö már simán eset 20-7-ig egyben kelés nélkül áttudja aludni az éjszakát. Se enni es inni nincs szüksége ezalatt.
Èn drasztikus anyuka voltam, eleve nem aludt egy gyerek sem köztünk, mert akkor mi nem tudtunk aludni.
De én aludtam vagy feküdtem a gyerek mellett.
Ha nyügösebb éjszakája volt, csak akkor kapcsoltam lámpát és vettem ki ha biztos voltam, hogy fáj valamilye vagy oka van nyügösnek lennie(pl betegség, fogzás). Ha nem igazán volt oka nyügösnek lennie, akkor mikor felsírtak bementem hozzájuk, vissza adtam a cumit, de nem kapcsoltam lámpát. Ha nem aludt vissza, volt, hogy simogattam a hátát pár percig. Ha nagyon nyügös volt akkor a szobájukban volt kanappé és a kiságyat mellé húztam, a hátára, hasára tettem a kezemet, de a gyerek maradt a kiságyban.
Igy nem hagytam egyedül a bajával, de nem is engedtem a nyüszögésnek. Persze más ha betegek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!