Kismamák, ti hogy tudtatok dolgozni?
Szellemi munkát végzek, nagyon ott kellene lennem fejben de egyszerűen képtelen vagyok az állandó hányinger és reflux miatt. Folyamatosan szarul vagyok, és nagyon de nagyon próbálok mindent a napos oldalról közelíteni, így lelkileg is hangolni magam... de nem megy. Leülök dolgozni és csak kókadozom össze-vissza :((
Én nem hányok, csak nonstop szarul vagyok, de innen most el se bírom képzelni, hogy mások hogyan dolgozzák végig az első, elvileg titkos 12 hetet...
Főnök nincsen, itthon dolgozom, le tudok dőlni meg ilyenek, de a munkámmal haladnom kellene.
Odáig eljutottam, hogy a refluxon 1dl kóla segít, de basszus azt se lehet folyamatosan inni, cukros szar... :(
Ti ezt hogyan oldottátok meg?
Azért nem, mert táplálkozástudománnyal foglalkozom és tudom, hogy az aszpartám hatása a magzatra nem tisztázott, így ha választani kell, inkább a cukor. De leginkább egyik sem :( Kipróbálom amiket írtatok.
Akinek terhesség alatt refluxa volt, az utána teljesen rendbe jött? Nekem soha soha soha nem volt ilye problémám, most féltem a gyomorszájam, nyelőcsövem.
Én hánytam egész nap így sehogy nem tudtam az 5. héttől. A kóla se volt jó, a gyömbér talán, kakaót ittam, levegőn voltam.
De egyébként sem dolgoztam volna mivel kórházban voltam fertőző betegek közt, áthelyezni nem tudtak, emellett az összes kollégám azonnal megtudta mivel a kórházi szoftverben a kíváncsiskodók megnézték a vérvételem eredményét, arról is nagyjából mindenki tudott, hogy babát tervezünk.
Nekem a fagyi segített, életemben nem fagyiztam annyit, mint akkor. Bár inkább hányinger volt, nem sav.
És igen, én is nagyon nehezen éltem túl a titkos heteket, a kollégák már nem tudták, mi bajom, végül előbb el is mondtam, kb 10. héten. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 20. hétig nem múlt el a hányinger, fáradtság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!