Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Milyen nyugtató hatású készítm...

Milyen nyugtató hatású készítménnyel vagy praktikával lehet segíteni egy 14 hetes baba elalvását és hogy hosszabban tudjon aludni?

Figyelt kérdés
Nehezen alszik el nappal és este is, éjszaka sokszor előfordul, hogy elalvás után fél órával már ébred, aztán pedig 2-2.5 óránként, nem tud többet aludni.
2017. dec. 6. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Nyugtató hatású készítmény???

Hát gyeden vagy, ez a dolgod! Komolyan nem értem egyeseket !

2017. dec. 6. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Anyatej, ennek hiányában tápszer. Más készítményt ekkora gyereknek adni szigorúan tilos!

Praktikának próbáld ki a ringatást!

Most komolyan mit vársz!? 3 hónapos, normális, hogy gyakran kel.

2017. dec. 6. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ringatás, cici.
2017. dec. 6. 11:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Az, hogy ezért vagyok itthon, nem oldja meg a baba problémáját. Persze, az a legegyszerűbb, hogy egyen...pfff. Eddig sokkal könnyebben elaludt és aludt egyben 3.5-4 órákat éjszaka, most viszont ez felborult. Nagyon nyűgös, sehogy nem lehet megnyugtatni, már sok mindent kipróbáltam, ami eddig bevált. Nem xanaxra gondoltam, hanem pl. illóolajra, masszázsra vagy valami hasonlóra. Bár úgy tűnik, hogy egyesek szerint le akarom szedálni.
2017. dec. 6. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem három gyerekem is ilyen korban csinálta ezt, nyűgösek voltak, semmi sem volt jó, ami előtte. 4 hónaposan kinn voltak az első fogak. Lehet nálad is ez okozza a hirtelen változást. Utána vissza is állt a rend. Kitartás.
2017. dec. 6. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Három hónapos növekedési ugrás. Szerintem.

Ha beállítja magának a tejet, akkor helyreáll a rend.

Nappal próbáld meg séta közben altatni. Jól betakarod, és a hideg levegő hamar elnyomja őket. Esetleg kendőben magadra kötöd.

Este hálózsákban alszik? Ha nem, akkor próbáld ki! Vagy egy puha takaróba pólyálni. Ők még nagyon szeretik, ha szorosan simul rájuk valami, mint az anyaméh. Vannak róla videók a neten, hogy tudod bebugyolálni, hogy biztonságos és kényelmes is legyen.

Fehér zaj? Porszívó, hajszárító, stb. Még YouTube-on is van több órányi.

Mi levendulás Johnson fürdetőt használunk. Nem tudom, hogy azért-e, de fürdés után gyorsan bealszik.

Te is figyelj arra, hogy ne egyél-igyál szoptatás alatt olyat, ami élénkítő. Inkább bújj vele össze délután egy kis szundira te is. ;) Anya mellett lehet, hogy ő is nyugodtabban alszik.

2017. dec. 6. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!