Milyen nyugtató hatású készítménnyel vagy praktikával lehet segíteni egy 14 hetes baba elalvását és hogy hosszabban tudjon aludni?
Nyugtató hatású készítmény???
Hát gyeden vagy, ez a dolgod! Komolyan nem értem egyeseket !
Anyatej, ennek hiányában tápszer. Más készítményt ekkora gyereknek adni szigorúan tilos!
Praktikának próbáld ki a ringatást!
Most komolyan mit vársz!? 3 hónapos, normális, hogy gyakran kel.
Három hónapos növekedési ugrás. Szerintem.
Ha beállítja magának a tejet, akkor helyreáll a rend.
Nappal próbáld meg séta közben altatni. Jól betakarod, és a hideg levegő hamar elnyomja őket. Esetleg kendőben magadra kötöd.
Este hálózsákban alszik? Ha nem, akkor próbáld ki! Vagy egy puha takaróba pólyálni. Ők még nagyon szeretik, ha szorosan simul rájuk valami, mint az anyaméh. Vannak róla videók a neten, hogy tudod bebugyolálni, hogy biztonságos és kényelmes is legyen.
Fehér zaj? Porszívó, hajszárító, stb. Még YouTube-on is van több órányi.
Mi levendulás Johnson fürdetőt használunk. Nem tudom, hogy azért-e, de fürdés után gyorsan bealszik.
Te is figyelj arra, hogy ne egyél-igyál szoptatás alatt olyat, ami élénkítő. Inkább bújj vele össze délután egy kis szundira te is. ;) Anya mellett lehet, hogy ő is nyugodtabban alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!