Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van aki egyutt (egy agyban)...

Van aki egyutt (egy agyban) alszik az ujszulott babajaval?

Figyelt kérdés

Előny-hatrany? Miért választottad/valasztottatok ezt? Hogyan kivitelezitek?

Ha csináltál ilyet, hogy es mikor szoktattad at a saját agyaba?

2017. nov. 7. 21:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok, mi egy szobában alszunk, de külön ágyban.
2017. nov. 8. 04:30
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Mielőtt megszületett a kisfiam el sem tudtam képzelni, hogy egy ágyban aludnunk. A kórházban és még otthon sem mertem magam mellé venni, csak a kezem lógattam be hozzá, hogy érezzen/érezzem. Mindaddíg míg egy éjszakai kómás szoptatásnál arra riadtam a fotelben, hogy borul a gyerek a kezemből. Na akkor döntöttem úgy, hogy összefekszünk. Annyi hátrányom származott a dologból, hogy azóta napközben sem alszik csak kézben, hordozóban, jó esetben séta közben autós hordozóban. Viszont ő este 6-7 óra közt elalszik fél 1 és fél 2 közt kel, ezt az időt viszont az ágyában alussza, addig én kicsit kiüthetnek magam, utána magam mellé veszem és összebújva alszunk reggelig. A kisfiam koránkelő típus, de nem bánom, inkább mint hogy éjfélig fenn legyen. Csak tartsa meg ezt a jó szokását 😊
2017. nov. 8. 06:40
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

Mielőtt megszületett a baba, szerettem volna babaöbölt használni, vele együtt semmiképp nem aludtam volna, mert úgy éreztem, nem tudnám garantálni a biztonságát. Nekem fontos volt, hogy legalább egy légzésfigyelő legyen. Végül úgy voltunk ezzel a dologgal, hogy megvárjuk, milyen természetű lesz a kislány, és ez alapján döntünk, hogy szüksége van-e az öbölre, vagy sem. Eddig jó, hogy nem vettük meg. Már a kórházban is nagyon jól elvolt az ideiglenes kiságyában, és itthon is a kiságyban alszik, a saját szobájában. Nekünk annyi a könnyítés, hogy felszereltünk egy kamerát a kiságyra, amivel folyamatosan figyelhetem őt, ha nem vagyok vele egy légtérben, és a család is bármikor láthatja (mindenki legalább 200 km-re van).

Ha valami baja van a babának, pl éhes, akkor átmegyek hozzá és rendezem, így az apja is tud éjszaka aludni.

2017. nov. 8. 08:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én két nagy fiam jobban szeretett kiságyban aludni viszont a kislányom sosem aludt kiságyban. Pedig új ágyat vettünk mert amit a fiaimnál használtam azt már elajándékoztuk. A kislányom sosem tudott ott aludni, se napközben se éjjel. Persze néha megfordult a fejemben hogy nem jó ez így de mégis így maradtunk. Egy éves koráig szoptattam, utána lett új ágya.
2017. nov. 8. 10:34
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Kényelmesebb mint éjszaka 125-ször felkelni, mert pl. lerúgta a takarót. Talán ha 10-szer aludt összesen a kiságyában. Franciaágyon alszunk, elférünk. Egyik oldalról fal van, előtte szoptatós párna. Másik oldalon én. Lefelé még nem mászkál. :) Valószínű nem is fog visszaszokni a kiságyába, engem nem zavar. Egyébként is külön alszunk, mert a párom eget rengetően horkol.
2017. nov. 8. 16:58
 16/20 A kérdező kommentje:

:) köszi a válaszokat. A kamerás nagyon jo ötlet. Terveztuk mi is, mert anyukám 150km-re lakik de egyelőre terv szinten van..

Levontam a kovetkezteteseket. Köszi!

2017. nov. 8. 20:30
 17/20 anonim ***** válasza:
59%
2 hónapos, itt van a szobában a kiságya, de nem használjuk. Mellettem vagy köztünk fekszik, az ágy szélén leesésgátló van. Ha mocorog, ösztönszerűen a szájába rakom a cicit, egyikünk se ébred fel teljesen, szuperek az éjszakáink. Így terveztük, hogy külön fog aludni, de ez annyira jól működik, hogy most már eszünkbe se jut kiszoktatni. Talán fél éves kora körül elgondolkodunk rajta megint.
2017. nov. 11. 16:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. nov. 12. 11:49
 19/20 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Igen, különszobában alszik a kezdetektől. Onnantól, hogy hazajöttünk, alig kelt fel, akkor is csak ha éhes volt. Több, mint 2,5 méter széles a mi ágyunk, de eszembe nem lett volna magam mellé vagy közénk tenni.

Most 3,5 éves és soha nem volt olyan problémánk, hogy ne akart volna egyedül elaludni vagy éjszaka átjött volna, hogy nem akar az ágyában aludni, vagy bármi ilyesmi. Biztos, hogy nem csinálnám másként, főleg, hogy a barátnőim az ilyen idős gyerekeikkel most azzal küzdenek, hogy hogyan szoktassák át saját ágyba/szobába. Szerencsére az enyémnek így természetes.

2017. nov. 13. 08:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem kicsit nehez lenne kulonszobazni most. (emelet). Van abban is igazság amit mondasz. Most külön agy egy szoba szituban vagyunk. Majd alakul..
2017. nov. 14. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!