Van aki egyutt (egy agyban) alszik az ujszulott babajaval?
Előny-hatrany? Miért választottad/valasztottatok ezt? Hogyan kivitelezitek?
Ha csináltál ilyet, hogy es mikor szoktattad at a saját agyaba?
Mielőtt megszületett a baba, szerettem volna babaöbölt használni, vele együtt semmiképp nem aludtam volna, mert úgy éreztem, nem tudnám garantálni a biztonságát. Nekem fontos volt, hogy legalább egy légzésfigyelő legyen. Végül úgy voltunk ezzel a dologgal, hogy megvárjuk, milyen természetű lesz a kislány, és ez alapján döntünk, hogy szüksége van-e az öbölre, vagy sem. Eddig jó, hogy nem vettük meg. Már a kórházban is nagyon jól elvolt az ideiglenes kiságyában, és itthon is a kiságyban alszik, a saját szobájában. Nekünk annyi a könnyítés, hogy felszereltünk egy kamerát a kiságyra, amivel folyamatosan figyelhetem őt, ha nem vagyok vele egy légtérben, és a család is bármikor láthatja (mindenki legalább 200 km-re van).
Ha valami baja van a babának, pl éhes, akkor átmegyek hozzá és rendezem, így az apja is tud éjszaka aludni.
:) köszi a válaszokat. A kamerás nagyon jo ötlet. Terveztuk mi is, mert anyukám 150km-re lakik de egyelőre terv szinten van..
Levontam a kovetkezteteseket. Köszi!
8-as vagyok. Igen, különszobában alszik a kezdetektől. Onnantól, hogy hazajöttünk, alig kelt fel, akkor is csak ha éhes volt. Több, mint 2,5 méter széles a mi ágyunk, de eszembe nem lett volna magam mellé vagy közénk tenni.
Most 3,5 éves és soha nem volt olyan problémánk, hogy ne akart volna egyedül elaludni vagy éjszaka átjött volna, hogy nem akar az ágyában aludni, vagy bármi ilyesmi. Biztos, hogy nem csinálnám másként, főleg, hogy a barátnőim az ilyen idős gyerekeikkel most azzal küzdenek, hogy hogyan szoktassák át saját ágyba/szobába. Szerencsére az enyémnek így természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!