13 hós lányom pár napja beszokott közénk/mellénk. Szeretném visszaszoktatni a kiságyba. Van erre valami megoldás?
a helyzet a következő:
a lányom a "nagy" ágyban alszik el, majd teszem az ágyába. eddig nem is volt gond, szépen aludt ott reggelig. aztán beteg volt, majd én is beteg lettem..volt hogy mellettünk aludt.
erre napok óta elalszik, beteszem az ágyába és x óra múlva ( változó) felkel és nagyon sír. simogatom, beszélek hozzá, éneklek...de egyszerűen annyira sír..hogy nem is figyel rám.
felveszem...egyből csend van. kicsit ringatom majd megpróbálom visszatenni, de ugyan úgy neki áll sírni. leteszem magam mellé, aztán csend...és alszik reggelig.
van mikor éjjel visszatettem 3 körül és el volt reggelig, de volt hogy megpróbáltam visszatenni és újra ugyan az.
de pl a rossz napok között volt egy nap mikor egész éjjel ügyesen aludt az ágyába, ahogy előtte.
ha van valami ötletetek szívesen fogadom.
köszönöm!
bajnak nem baj, de később még nehezebb lesz. nappal így is az ágyunkban alszik, és este is ott alszik el csak éjszaka van a saját ágyában, és ebből nem szeretnék engedni. néha néha lehet, de folyamatosan nem szeretném. eddig is olyan jól aludt az ágyában.
az a baj..tényleg nagyon sír.. mégis meddig hagyjam?
és igen...elrontani nagyon könnyű..visszaszoktatni annál nehezebb.
Szerintem jol csinalod. Ugy tunik, hogy jobban szuksege van a testkozelsegedre, mint gondoltad. Ebben az idoszakban amugy is ott a szeparacios szorongas, fogzas, idegrendszeri eres (beszed-mozgasfejlodes). Megteheted, hogy valoszinuleg nagy nehezsegek es siras aran megprobalod visszaszoktatni, vagy meg is adhatod neki, amire szuksege van. Olyan gyorsan felnonek, nem fog az eskuvojeig melletted aludni. A testkozelseg biztonsagerzetet ad neki, valoszinuleg erre rajott, ezert nem akar most a sajat agyaban aludni.
Koztes megoldaskent megprobalhatsz egy matracon aludni vele, es eljonni mellole, ha elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!