Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Szerintetek ez igy rendben van?

Szerintetek ez igy rendben van?

Figyelt kérdés
Másfél éves a kisfiam anyatejes,fogzunk szépen néha kap fájdalomcsillapítot,krémet is napközben ha nagyon nyügös szépen eszik iszik,de... szörnyen nehezen és keveset alszik kezdem azt érezni igy nem mehet tovább mit tehetek a tejemmel van a baj hogy kevés vagy kevés az alvásigénye?valaki irjon tapasztalatot lécci nagyon kimerült vagyok már :( illetve nem utolsó sorban szülökkel lakunk sok a konfliktus ez kihathat az alvására?
2017. szept. 25. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Sok ilyen gyerek van, sőt a legtöbb ilyen. Ez van, majd változik némelyik még hároméves korában is többször kell éjjel. Nem tudsz mást csinálni mint elfogadni.
2017. szept. 25. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
tejen kívül milyen normális kajákat eszik egy nap, és mennyit? mennyit iszik (vizet, teát)? a konfliktusok nyilván kihatnak rá is.
2017. szept. 25. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat a masfel evesnek az anyatej mar NEM taplalek csak egy kis italka, azzal Te sem laknal jol. Ha ehes akkor ENNIE kell, nem egy kis italt fogyasztani. A konfliktus szinten kihathat de azert remelem kap rendes kajat is...
2017. szept. 25. 09:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Természetesen mást is kap mellette bőven,de rengetegszer cicizik éjjel mostanába csak 1 ciciből fogadja el :( és fáj már nagyon fáradt is vagyok nagyon !:(
2017. szept. 25. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Miota tart ez?

Ennyi idosen nagyon sok oka lehet a suru ebredesnek, es egyikre sem jelent valodi megoldast az elvalasztas.

- novekedesi ugras

- fogzas (nem jon a 12-16. foga?)

- idegrendszeri eres (nem kezdett elbeszelni?)

- szeparacios szorongas 2. fazisa

- nappali szopizas kimaradasanak ejszakai potlasa

- etelerzekenyseg (nem kezdett el kapni uj dolgot? A tejtermek pl. okozhat suru ebredest)

- lappango betegseg (ilyenkor is surubben kerhetik, lehet, hogy igy ki sem jon, esetleg nem piros a torka?)

1,5 eves szopizo gyerekem van, sok rossz ejszakan vagyunk tul, probalkoztam cici helyett vizitatassal, etetessel, hordozassal, ezek nemhogy nem segitettek, meg rosszabb lett, sokkal nehezebben aludt vissza. Fel vagy keszulve leszoktatas eseten, hogy meg kevesebbet aludj, es meg onnantol mondjuk ringasd is, akar 1,5-2,5 oran keresztul? Mert nalunk ez van, ha szopizva nem tud visszaaludni. Nem a cici az ebredes oka, hanem a visszaalvashoz segiti hozza.

2017. szept. 25. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, es egyre tobbszor alussza at az ejszakat kb. 14-15 honapos kora ota (amikor epp nem zavarnak be a fentiek), es mindezt ugy, hogy a szopik szamat nem csokkentettem (probalkozas volt ra, mint irtam, de nem jott be). Napi 4-12x szopizik az alvasokat is beleertve, es heti 3-4x mar alszik egyben 5-8 orakat.
2017. szept. 25. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy most ez a hosszan szoptatás a menő, a kicsit én is 2 évig szoptatattam.

De ma már nem tenném, illetve nem úgy, hogy én legyek a cumija.

Mert emiatt 2 évig egy ejjelt sem aludt át.

2 évesen bolcsibe ment,abbahagyta a szopást és aludt minden éjjel.

A nagyobb ugyanezt 11 hónapos kortól, addig szopott és volt cumija, elfogadta.

Szóval én úgy látom a hosszan szoptatott gyerekek nagy részének egy idő után már nem a tej a lényeg, hanem anya közelsége, megnyugtatasa.Ez a lényege a mondandomnak. Nem vagyok szoptatas ellenes!!

2017. szept. 26. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!