Szerintetek ez igy rendben van?
Miota tart ez?
Ennyi idosen nagyon sok oka lehet a suru ebredesnek, es egyikre sem jelent valodi megoldast az elvalasztas.
- novekedesi ugras
- fogzas (nem jon a 12-16. foga?)
- idegrendszeri eres (nem kezdett elbeszelni?)
- szeparacios szorongas 2. fazisa
- nappali szopizas kimaradasanak ejszakai potlasa
- etelerzekenyseg (nem kezdett el kapni uj dolgot? A tejtermek pl. okozhat suru ebredest)
- lappango betegseg (ilyenkor is surubben kerhetik, lehet, hogy igy ki sem jon, esetleg nem piros a torka?)
1,5 eves szopizo gyerekem van, sok rossz ejszakan vagyunk tul, probalkoztam cici helyett vizitatassal, etetessel, hordozassal, ezek nemhogy nem segitettek, meg rosszabb lett, sokkal nehezebben aludt vissza. Fel vagy keszulve leszoktatas eseten, hogy meg kevesebbet aludj, es meg onnantol mondjuk ringasd is, akar 1,5-2,5 oran keresztul? Mert nalunk ez van, ha szopizva nem tud visszaaludni. Nem a cici az ebredes oka, hanem a visszaalvashoz segiti hozza.
Tudom,hogy most ez a hosszan szoptatás a menő, a kicsit én is 2 évig szoptatattam.
De ma már nem tenném, illetve nem úgy, hogy én legyek a cumija.
Mert emiatt 2 évig egy ejjelt sem aludt át.
2 évesen bolcsibe ment,abbahagyta a szopást és aludt minden éjjel.
A nagyobb ugyanezt 11 hónapos kortól, addig szopott és volt cumija, elfogadta.
Szóval én úgy látom a hosszan szoptatott gyerekek nagy részének egy idő után már nem a tej a lényeg, hanem anya közelsége, megnyugtatasa.Ez a lényege a mondandomnak. Nem vagyok szoptatas ellenes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!