Az 5 és fél hónapos kisfiam 2 óránként felebred. Mit
tehetnénk?
Figyelt kérdés
Az 5 és fél hónapos kisfiam 2 óránként felebred.Voltunk vele orvosnál teljesen kivizsgálták de nem találtak semmit makk egészséges aminek nagyon örülünk de mégis 2 óránként felébred éjjel és elég nyugtalanul alszik.Tapszert kapp és elkezdtük lassan a hozzátáplálást de nem az a baj egy hétig nem kapott semi mást csak tápszert és akkor is ugyanez volt.Mit tehetnènk?Már nagyon tanácstalanok vagyunk és fáradtak is bármilyen tapasztalatot vagy tanácsot meghalgatunk.
Hát az én fiam is ébredt, gyakrabban is, orvoshoz nem vittem. Miután kibújt az első foga, aludt 2 hétig, aztán kezdődött előről. 6 hósan bújt ki a foga, 4,5 hósan kezdoődtek a fogzás tünetek. Persze nem hittem el h1, 5 hónapig tart, de minden megszűnt ahogy kibújt.
Szerintem ez a gyakori kelés normális egy év alatt főleg. Elhagyja idővel
2017. szept. 19. 22:04
2/8 anonim válasza:
Teljesen normális, az enyém 15 hónapos koráig ezt csinálta. Ezért elvittétek orvoshoz??? Elég lett volna felcsapni egy baba fejlődése könyvet.
2017. szept. 19. 22:10
3/8 A kérdező kommentje:
4 hónapos koráig átaludta az éjszakát remélem hamarosan visszaáll minden a régi kerékvágásba. köszönöm a válaszod :)
2017. szept. 19. 22:13
4/8 anonim válasza:
Enyém 17 hónapos és elmúlt 2 hónapba volt hogy 10 percenként kelt szó szerint, 4 foga jött egyszerre.
Ezzel csak azt akarom mondani 2 éves korig teljesen normálisak az éjszakázások, fogzás nagyon meg tudja viselni az arra érzékenyeket, nálatok is most fog kezdődni ha még nem is látod de már mocorognak az ínybe a fogak.
Kenegesd neki nyugodtan már most fogínygéllel , bár csodát nem tesznek de valakinek bevállik, illetve viburcol kúpot is kipróbálhatjátok. Ezen csak az segít ha kibújik a fogacska, de az is csak addig míg nem jön a következő :)
2017. szept. 19. 22:24
5/8 anonim válasza:
Első vagyok, előtte az enyém is aludt, azota egy kezem meg tudom számolni hány átaludt éjszakám volt. Nyáron volt h 40 percenként kelt egy hónapig. Most jobb, csak 2-4*. Remélem ti nem így jártok, de nálunk a fogzás brutális. Nem volt hasfájós, nálunk a fogzás teszi ki a gondok 90% át. Most 13 hós, 8 van kint, örlők jönnek.
2017. szept. 19. 22:31
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nektek sem egyszerű kitartást mindenkinek.
2017. szept. 19. 22:50
7/8 anonim válasza:
Kitartás, mást nem tudsz tenni. Vannak ilyen időszakok is, ez is változni fog, aztán később lehet megint visszajön.
2017. szept. 20. 06:37
8/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Meddig tartott ez a sok ébredéses időszak? Jobb lett mikor kibújt a foga? Rájöttél mitől lehetett?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!