Ti nálatok is van olyan, hogy?
Figyelt kérdés
Mikor álmos a babátok, beteszitek a kiságyába és elalszik? Mindig magamhoz húzom, hogy aludjunk el együtt, de nem, kiságyába kell tenni olyankor. Ez olyan furcsa számomra. Betakarom és alszik, de a mi ágyunkban nem.2017. szept. 4. 08:25
1/5 anonim válasza:
Nekem a fiam is mindig kiságyban aludt el, sajnos még babakocsiban is ordított. Mondjuk nem egyedül hanem fenékpaskolással, de akkor is. Mikor nagyobb volt (1 éves) se aludt el köztünk, a fejünkön ugrált. Már most 2 éves, ha átjön lefekszik és alszik, így ez se tartott örökké. Amúgy így is nagyon ritkán jön át aludni. Télen mikor költöztünk meg júliusban mikor tesója született, néha átjött.
2/5 anonim válasza:
Velem vagy köztünk nem alszik el, felpörög. Csak a kiságyban, mondjuk magától nem, kell egy kis simogatás vagy fenék paskolás.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is így van. Én úgy gondolom, hogy megszokta, hogy a kiságy egyenlő az alvással. Minden esetben ahogy berakom a kiságyba fáradtságkor, azonnal fekszik és csukja a szemét.
Próbáltam én is, hogy magam mellé teszem aludni, összebújva. De olyankor mászkálni akar, nem nyugszik.. Pedig néha olyan jó lenne :)
4/5 anonim válasza:
Mindkét lányom ilyen. Max. betegen bújnak hozzánk, de még "buliból" sem alszanak valakivel. Én nem bánom, gyerek mellett egyáltalán nem tudok aludni. Így jó mindenkinek.
5/5 anonim válasza:
Nekem három gyerekem van, most már nagyobbacskák, a középső pont ilyen kisbaba volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!