Én nem hiszem el, hogy erre az ordibálásra nem keltek fel a szülők. Ha nálunk történne ilyen, 100%, hogy nem lenne ideje felmászni.
2017. aug. 19. 17:00
3/10 anonim válasza:
Hol vannak a szülők??
2017. aug. 19. 17:58
4/10 anonim válasza:
Milyen hol vannak a szülők? :D A gyerek szabályosan áll a rács tetején, ilyen a világon nincsen. :D Baromi ijesztő, ráadásul nyújta a két kezét valakihez, akitől aztán kicsit meg is nyugszik. Arról meg ahogy visszaesik, ne is beszéljünk, pedig meg se billen, nem is veszíti el az egyensúlyát, szabályosan belöki valaki.. Hát nagyon kemény, pedig én nem hiszek az ilyesmiben.
2017. aug. 19. 18:28
5/10 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor én nem tenném a szülők helyében, hanem szégyellném magam, de nagyon!
Pont ezért gondolom, hogy nem is igaz. Ez valami horrorfilm jellegű valami lehet, kétlem, hogy igaz, olyan mint a banános kiwi.
2017. aug. 19. 19:09
6/10 Norman Bates válasza:
Valamelyik nap lattam egy videot egy hasonlo koru babarol. Az a racsos cucc amit az ajtohox tesznek, hogy ne jojjon ki a gyerek a szobabol, abbol 2 volt egymas fole szerelve, kb 50 cm hely meg a plafonig.
A baba szepen felmaszott a masodik tetejeig, at a masik oldalra es ovatosan lemaszott.
Kis szabado muvesz nemelyik baba.
De am ez nem a facebook uzenofalad, hogy videokat ossz meg....
2017. aug. 19. 19:40
7/10 anonim válasza:
De, el fogom felejteni.
2017. aug. 19. 23:58
8/10 anonim válasza:
Meg sem nézem :D Minek?
2017. aug. 20. 18:56
9/10 anonim válasza:
Szerintem is kamu. A szülök többsége nem hagyja gyereket 1percig sìrni.
2017. aug. 22. 11:31
10/10 anonim válasza:
tegnap kattingattam a véletlen kérdések között, és megtaláltam ezt. Ma megint kattingattam, és most jutott eszembe hogy ezt a kérdést már tegnap láttam. Elfelejtettem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!