Eddig aludt, most nem! Mi lehet az oka?
Kitartás! Az enyém 2-4 hónaposan átaludta az éjszakát, de amint betöltötte a 4-et, egy éjjelt se aludt végig. A koromban vissza aludt, fél perc alatt, de amint letettem, újra veszettül ordított....hiába tartottam fél órát, akkor is felébredt, amint letettem. Próbáltam, hogy mellénk veszem, de így se tetszett a kisasszonynak. 2 hónapig tartott. Már testileg és lelkileg is kivoltam, a nővére 2,5 éves volt, ráadásul kertes ház és egymagam egész nap... Betöltötte a fél évet, és egyik napról a másikra eltűnt az éjszakázás, egyszer ébredt/éjjel, de le tudtam tenni, "normális" baba lett.
Ha nem evett olyat (a hozzátáplálást már biztosan megkezdtétek) , és rossz élmény sem éri, és valóban nem a meleg miatt de nem is a foga miatt ébred, akkor csak kitartás!
Szia, attól, hogy még nincs látható jele, hogy jönne a foga, sajnos okozhat gondot, mert az ínyében már lehet mozgolódás és hát az ugye nem lehet kellemes. Ezt én sem tudtam, a védőnőnk mondta még anno.
A kisfiam ilyen idős korában volt, hogy éjjelente 2-3 extrém esetben 4 órát is fent volt egyhuzamban. Azt hittem bekattanok, igazából azóta sem tudom, hogy - a fogán kívül - mi okozhatta.
Esetleg próbáld meg bekenni az ínyét Dentinox-al, hátha segít. Kitartást!
A fiam fél éves, ő is felszokott sírni éjszakánként. Az, hogy sírva ébred, szerintem elég egyértelmű, hogy nem a meleg vagy más hasonló dolog miatt lehet. Én a fogra gyanakszom, mert ez olyan "fájdalmas" felsírás. Vagy rosszat álmodott.. Ki tudja.. De gond az oka biztosan, más különben miért sírva ébredne?
Ha csak szimplán megébredne akkor nem sírna, hanem nézelődne vagy gügyögne. Vagy nálatok nem ilyen amikor simán felébred?
6-os vagyok.
A lányodnak nem változik az ínye? Nem duzzadt néha vagy más színű? Mert az is jel! Néha én azt veszem észre, hogy szép éle van az alsó ínyének, máskor - mondjuk este felé - meg "rendezetlen" fodros. Remélem érthető.
Te ilyet nem figyeltél meg?
"De ha ezen kívül kéne mozdulni, azt érzem, minek, úgyis csak ideig óráig tart, csak a macera van vele. Jobb csak ülni és várni, míg felébred."
Nekem is így volt. Még egy alapozót sem tettem fel, mert minek, kinek, úgyse mozdulok ki, max. sétáltatom, plusz este úgyis le kell mosni, amire lehet, hogy nem lesz időm és energiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!