Van valalinek Angel Care 601 babamonitora? A tietek mukodik rendesen?
Figyelt kérdés
4 honaps a baba, kezdetek ota hasznaljuk.
Ha atcsereltuk az agyat, mindig teszteljuk kezzel, hogy jelzi-e, ha nincs mozgas.
Tegnap 6x kellett ki-be kapcsolni, mire elkezdett csipogni, ha nem volt mozgas. Az elso 5 alkalommal semmi. Uress agy, es nem csipogott percekig. Megneztunk minden zsinort, az erzekelopanelt, latszolag minden rendben volt.
Ma hajnalban felebredt enni, elfelejtettem kikapcaolni a monitort, es kb mar a fel uveg tapszert megette, mire csipogott, hogy nincs is mozgaz...
Vissza se kapcsoltam mar...
Mi baja lehet??
2017. ápr. 29. 08:13
1/5 anonim válasza:
Újonnan vettétek? Az Angel Carenél én sok ismerőstől hallom, hogy nem valami tartós, mert nem sokkal a garancia vége után elkezd furcsaságokat csinálni. Jelez, mikor nem kéne, nem jelez mikor igen stb. Én pont ezért választottam inkább olyat, amit kórházakban is használnak és abból is újat.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, termeszetesen uj.
4 honapja hasznaljuk csak...
2017. máj. 2. 22:14
4/5 anonim válasza:
Ugyanilyen légzésfigyelőnk van. Egy pár hónapig jól működött, jelzett, ha kivettem a gyereket a kiságyból, de mostanában ugyanez a gond, mint nálatok. Nálunk is 4 hónapos a baba.
5/5 A kérdező kommentje:
Megprobalom megkeresni a szamlat...
2017. máj. 7. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!