Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » A babám átalussza az éjszakát....

A babám átalussza az éjszakát. Ezért utálni kell engem?

Figyelt kérdés
Sose vertem a mellkasom, hogy milyen szuper anya vagyok, mert magától alszik 10-12 órákat a kisbabám. Már az első pár hétben is 5-7 órákat aludt egyhuzamban. Ha valaki kérdezi, memmyit alszik, elmondom, de nem dicsekvésül, mégis meg tudnának ölni a nézésükkel. Jobbik esetben csak legyintenek, persze, tápszerrel könnyű... Mintha direkt nem szoptattam volna a gyereket, és jókedvemben etettem volna tápszerrel. Mindig mentegetőztem eddig... Valaki volt még így? Hogy lehet jól kezelni az ilyen embereket? Vagy csak engedjem el a fülem mellett?
2017. ápr. 26. 10:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet nem megoldás, de én elkezdtem hazudni..

Buszon megszólítanak, jaj de szép baba stb stb és a második kérdés - ritkán harmadik - na és szopizik ugye?????? Amikor nemmel válaszoltam, rázták a fejüket. Egytől egyig.. Úgyhogy hazudni kezdtem hogy ne bántsanak meg engem..

Nem értem miért lett ez ennyire nagy téma.. Főleg, hogy vadidegenek. Utálom.

A fiam is átalussza az éjszakákat, erre mindig ugranak, hogy jaj de jó nekem majd elkezdenek panaszkodni.

Szerintem az ember csak panaszkodni szeret, akarja hogy megértsék.

Bólogass, hallgasd meg, a végén pedig mond el magadban: Ez a ti életetek. Ti boldogok vagytok.

2017. ápr. 26. 17:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Tőlem mindig kérdezték, hogy mi a titok, milyen alvástréninget, módszert használtunk.
2017. ápr. 26. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi is így voltunk. Kisfiam áldott jó baba, 3 hetes kora óta nem kel éjjel, és addig is csak egyszer kelt (már a kórházban is). Ő is tápszeres amúgy, sajnos a kezdetektől, bár az egyik előző válaszoló példája a bizonyíték rá, hogy nem feltétlenül függ össze. Emiatt mondjuk senki nem tett megjegyzést, mindenki tudja, hogy nem jókedvemben etet(t)em azzal.

Nem mondanám, hogy utált bárki is, de azért jöttek a különféle rendkívül jóindulatú jóslatok. "Na de majd ha jön a foga...na de majd ha megtanul átfordulni...na de majd ha elkezd mászni, felállni...na de majd ha jön a szeparációs szorongás"...

Aztán a sok Nostradamus szépen csendben maradt, mert köszönjük szépen, ezt mindet átvészeltük anélkül, hogy az éjszakai alvását zavarta volna. Pedig kettesével jöttek a fogai. Ömlött a nyála, de más nem történt, nem sírt, nem ébredt éjjel. A többi felsorolt dolog sem hatotta meg alvásilag... Épp most is jön egy rágófoga, de ez sem zavarja. 10 hónapos múlt.

Szóval igen, engedd el a füled mellett, és örülj, hogy ilyen jól alszik. Nem a te hibád, és nem is az enyém, hogy más anyukáknak ez esetleg nem adatott meg, vagy csak jóval később. :)

2017. máj. 3. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én babám 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Este 9-től reggel 6-ig. Ha kérdezik, mindig mondom, hogy nagyon szerencsés vagyok vele. (Van már 2 bátyja, a legnagyobb 20-30 percenként kelt majdnem 2 éves koráig) Sokan mondják, hogy de jó neked... Én csak annyit válaszolok, hogy igen, tudom. :)
2017. máj. 7. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!