Nem akar/tud aludni a 3 hós gyerkőcöm. Mit lehet tenni?
Éjjel azért sír, mert nem tud aludni vagy nem akar?
Nem lehet, hogy eltolódott neki a nappal-éjszaka és nézelődni akar, ébren lenni?
Na meg biztosan számít a ti feszültségetek is.. Bár ezt sajnos nem lehet megmondani a szervezetnek, hogy na innentől kezdve ne legyen feszült.. Tudom.. :D
Eszembe jutott a fogzás is. Sok helyen mondják, hogy akár 2 hónapos kortól beindulhatnak a csírák. Nézted már az ínyét, hogy duzzadt-e vagy van-e bármilyen jele? Rágcsál, hirtelen sír fel stb? Általában estére szoktak a fogas fájdalmak előjönni, de nem akarok hülyeséget mondani..
Amikor az én babám nem akart aludni (pedig fáradt volt) akkor ezeket próbáltam ki:
- hordozókendő
- babakocsi tologatás lakásban
- spotify baby lejátszási listák :D zongora, altatók
- mellkasomon altatás
Az én fiam pl úgy alszik el a legkönnyebben, ha a pléd csücskét az arcához rakom. Imádja ha valamit az arcába tud húzni. Egyből elalszik.
Párom testvérééknél volt gond mindig az estékkel. Ők pl elmentek kocsikázni (2 perc alatt aludt a baba) vagy babakocsival elmentek két kört tenni a levegőn, az is azonnal lenyugtatta. Erkély is lehet jó, bár a babakocsiban a mozgás is a kulcs. Vaaagy, kaptam már olyan tippet is, hogy ilyenkor a szoba szellőztetés is jó lehet.
Nem tudom segit-e, de en igy altatom a gyerekem 2 honapos kora ota es mukodik (nyilvan minden gyerek mas, de probald ki, hatha)
Este eves bufizes utan berakok egy cumit a szajaba, leulok es a mellkhasomra teszem egy sotet szobaba. Egy textil pelenkaval letakarom es lassan jobbra balra dolongelek vele es dudolgatok. A szivveresem megnyugtatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!