Mit javasoltok?
Én megértelek, Kérdező! Egy igazi ex-cicifüggő kisfiú anyukája vagyok. Most már 4 éves nagyfiú, de még élénken él bennem az az időszak, amikor szopizott. 18 hónapos koráig együtt aludtunk, cicin aludt el, éjjel többször kelt, hol szopizott, hol csak a cicimhez bújt (édes volt). Eszem ágában sincs azt tanácsolni, hogy hagyd sírni, meg, hogy tedd be az ágyába. Az én fiam sem volt hajlandó az ágyában aludni.
Mondom, együtt aludtunk, és szopizott, amikor igénye volt rá. Aztán egyszer csak magától elhagyta, nem kérte többet.
Megpróbáltad már valahogyan kitámasztani, hogy szopi után, miután elaludt, ne tudjon semerre fordulni? Vagy esetleg úgy szoptatni, hogy ő feküdjön a hátán (amennyire kényelmes neki), mindkét oldalról mellé teszel egy összetekert plédet (tehát kitámasztod), te fölé hajolsz, odaadod neki a melled, majd ha elaludt, és elengedi a melled, nem tud hasra fordulni.
Ezeket próbáltad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!