Szerintetek hogy lenne a jobb?
Van 2 gyerkőcöm. Egy szobában alszunk. Vagyis a nagyobbat (3 éves) szokatom a saját szobájába a sajat ágyába. A kisebbik aki 1 éves elmúlt már még a kiságyban alszik de folyamatban van az agya neki is.
Van a fiúnak is szobája de még a gázkazán ott van igy oda nem rakom be.
Na most a kisebbik eleg rossz alvó. (amit álmomban sem gondoltam volna) A mai napig 3x kel ejszaka. Nem számitottam rá eddig eltart nála.
A 3 eves jó alvó vele nincs gond.
Szerintetek toljam össze a 2 nagyobb gyerek ágyát és aludjak velül a nagy szobájába mert ott is van egy nagy francia ágy nekünk. a kicsit meg hagyjam a hálóba a kiságyba külön? vagy hozzam mindenkit be a hálóba?
Toljam össze a nagyok ágyát és a kicsi meg külön a rácsosba?
Hely van még úgy is hogy egy 3x5 méteres nagy ágyunk van egy szekrény sorral meg kisággyal meg mindennel.
A gyerek szobájába is elférnénk.
Csak nem tudom hogy lenne a jobb mert ugye a kicsi nem tudom milyen alvó lesz, viszont az 1 évesről tudom hogy 3 óránként kel és magas c-n kezdi.
amire a 3 eves nem kel fel mert mellette bombát is lehetne robbantani de a kicsi biztos felfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!