Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Meddig tartott a "rosszalvós"...

Meddig tartott a "rosszalvós" időszak?

Figyelt kérdés
8 honapos a kicsim, mindig is rossz alvo volt de mar 4.honapja extran. Orankksnt fenn van csak cicizve alszik vissza. En mar egyre faradtabb vagyok, sokszor a siras kerulget mar ahogy kozeledik az este. Van foginygelje, probaltuk a homoeot, etettem tejpeppel alvas elott , huztam az alvasait napkozbeb, levendulas illooalj.. semmi sem.hat ra
2017. jan. 9. 04:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De jó lenne tudni. Vannak napok amikor jobban alszik a 20 hónapos kisfiam de általában 3-4 is felébred éjszaka. Cici kell neki és már alszik is. Mindenki mondja körülöttem, hogy mikor hagyom már abba a szoptatást. Mintha az olyan könnyű lenne. Nagyon sok előnye van a szoptatàsnak én szeretem, büszke vagyok rá, de tudom, hogy éjszaka ezért ébred fel. Kitartó vagyok és tudom, hogy eljön az az idő amikor már nem akarja és akkor az lesz majd nagyon nehéz, mert biztos hiányolni fogom az összebùjàst vele.
2017. jan. 16. 15:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolso

Szivembol szoltal...

:)

Szeretnem minel tovabb szoptatni,de ez igy mar nagyon faraszto... most pl 1 oran belul 3* kelt fel. Sajat mocorgasara, forgolodasara... nem tudom hogx segithetnek neki... magam melle tettem gondoltam hatha nyugodtabban alszik. De addig addig csuszkal forog mig neki megy a falnak/ tamlanak... ( ki vannak parnazva) ...

2017. jan. 16. 22:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Tudom milyen, nekem is van még mindig ilyen, hogy 1 órán belül 3x felébred.

Mi egy dupla matracon alszunk a földön, így több helyünk van.

Azt tudom még tanácsolni, hogy ne nézd az órát és fogad el és örülj minden egyes percnek. Én már hozzá szoktam, hogy szakaszokat alszom. Bár már észre vettem, hogy sokszor alig ébredek fel csak ràmàszik cicire én meg alszom tovább. Mondjuk ha lenne kistestvér vagy egèsznap dolgoznom kellene /részmunkaidős vagyok/ akkor lehet nem bírnám.

2017. jan. 20. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!