Hogyan tudnám csökkenteni avagy elhagyni az éjszakai szoptatásokat?
Az immunrendszer erositesere - es a te kozerzeted javitasert - vegyel be naponta legalabb 1000 NE D3 vitamint. A tejbe is atmegy, de ez csak hasznos a babanak is.
En nem tornem a fejem az ejszakai szoptatas abbahagyasan, o sajatmaga fogja abbahagyni, ha eljon az ideje. Lehet, hogy nyugodtabban aludna, ha kozvetlenul melletted aludhatna, ugy ertem, az agyad mellett, kozel. (Ne tedd magad melle az agyba aludni, mert veletlenul rafekhetsz).
Az is lehet, hogy faj a hasa, azert ebred fel surun.
Megprobalhatod csokkenteni a kave-ivast, vagy legalabb ne igyal kavet delelott 10 utan, mert a koffein is atmegy a tejbe.
Az én babám mellettem alszik, mert nem vagyok szuperhős (megjegyzem minden gyerekem mellettem aludt és mind él). Éjjel stabilan két óránként kér enni, de nem hagyom, hogy teljesen felébredjen, odafordulok, adok neki és alszunk tovább.
Az este nálunk is necces, de most már sikerül fél óra alatt elaltatni, mert kapott egy cumit. Csak a mamosat fogadta el, de hatalmas segítség. Igény szerint szopik amúgy.
Amit viszont adtam neki, az az angol víz és azóta sokkal nyugodtabbak az esték és éjjelek.
életem legrosszabb döntése volt, hogy a 3hónaperekemnél (orvos tanácsára) abbahagytam az éjszaktést, mert milyen már, hogy egy ekkora baba még napi 8-9x eszik? anyuka, éjjel ne adjon neki!
a gyerek ugyanúgy kelt, csak a 3. éjszaka után már a cici sem nyugtatta meg.
hogy ettől, vagy nem ettől, tök mindegy, de 6 évesen is rosszul, felületesen alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!