Miért kel éjjel óránként egy 5 hetes baba?
Figyelt kérdés
6 korul kel, 9ig ébren van, akkor alszik 2 órát, 11.00-12 00 kozt ebren van, majd jó esetben 13.00-16.00 kozt alszik még 2-3 orat, majd 19.00ig ebren van, akkor megfurdetjuk, 21.00 korul alszik el, alszik 2-÷ orat egybe, majd ejfeltol elkezd orankent kelni. nem novekedesi ugras mert 4 hete megy ez. tejem rengeteg van, hideg/melegen tul vagyunk.2016. okt. 18. 03:00
11/12 anonim válasza:
Úgy kapta a cucit, hogy bealudt cicin de ahogy megemeltem màr egyből kérte újra... És hànyàsig evett. Ehelyett lett az, hogy amikor befejezte a cicizést(nagyjàból jól lakott és elszenderült vagy elengedte,tehàt nem volt teljesen tele a pocija, de éhes sem volt màr igazàn) nem tettem vissza cicire csak cumit kapott( ha teleette magàt ő sem fogadta el). Féltem eleinte,hogy nem fog eleget enni, de rengeteget evett ìgy is, hìzott is szépen. De nem bukott, aludt éjjel és nem volt zöld a kakija.
Aztàn megtanulta,hogy mennyi az amivel jóllakik, azóta nem is kell a cucli. Csak néha- néha.
Komolyan nem làttam még ilyen bélpoklos gyereket, ha nem az enyém lenne el sem hinném, hogy van ilyen.
12/12 A kérdező kommentje:
az enyém lehet a másik ilyen...3 hét alatt 1200 grammot hízott. minden tiszta truttyi annyit bukik. és sajnos csak full éhgyomorra cumizik
2016. okt. 19. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!