Szoktatok altatódalt énekelni? Melyiket?
nem tudom pontosan a szöveget, de úgy kezdődik azt hiszem, fülesmackó mondogat majd szép meséket gyerekek, lekonyuló szép fülemnek köszönhetem nevemet, stb és csak akkor, ha nem megy az elalvás, ki akar jönni, napközben ha valami felkavarhatta.
sír és akkor mondom, hogy eléneklem a Füles mackót, de csak, ha lefekszik. és olyan aranyosan lefekszik a sírásban, elcsendesül és ámulva hallgatja, de rendszerint megint feláll sírni utána, akkor próbálkozom még az édes kisfiammal(asszem karády kata)mert ettől viszont babakorában lett a sírós babából csordult mosolyos szeretettel teli baba varázsütésre, de már nagyobb korában ez sem hat miután elnyivákoltam. néha utolsó próbálkozásként beteszem youtuben akkor, de akkor végképp kimegy a félálom a szeméből.
és velem alvás lesz.
első vagyok, *
de kicsi babaként viszont a babies song jött nagyon be(buborékok repkednek benne) https://www.youtube.com/watch?v=roDi6jZwr38, azt zenéltettem netről neki, olyan csilingelős, mint a körforgó zenéje. az viszont varázslat volt, ahogyan elaltatta.
Igen! :-)
Tente baba tente..., vagy a Kis kece lanyom... :-)
Tudom, a masodik nem epp altato, de vhogy ez igy jott. Halkan es lassan eneklem mindkettot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!