Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ha azt hallom, hogy nyöszörög,...

Ha azt hallom, hogy nyöszörög, kivegyem a kiságyból vagy csak ha már sír?

Figyelt kérdés
Sokszor elalvás után 20 perccel hallom nyöszörögni a babám (2 hónapos). Van amikor ilyenkor kiveszem azonnal, de ha épp csinálok valamit, azt befejezem, addigra sokszor vissza is alszik. Ha csak nyüszög, akkor hagyjam és akkor menjek be hozzá, ha már sír?
2016. máj. 26. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
én nem venném ki, csak megsimogatnám kicsit.
2016. máj. 26. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálom még most is hogy csak akkor megyek be mikor már sír.

A lányom nyöszög, "magyaráz" elalvás előtt (így altatja magát) ha éjjel is ezt csinálja úgy gondolom hogy felébredt valamire és visszaaltatja magát szépen.

Ha sír bemegyek, de nem minden nyösszenésre! :)

2016. máj. 26. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyöszörgésre nem veszem ki, csak sírásra.
2016. máj. 26. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok baba így altatja magát, ha felveszed, lehet, hogy k9zökkented ebből a "bódult" állapotból. Szerintem is csak akkor menj be, ha már elkezd sírni, akkor is először simogasd meg, mond azt, hogy pszt, aludj kicsim, minden rendben, anya itt van, ha nagyon sír, akkor vedd fel.
2016. máj. 26. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha vsz. éhség miatt nyöszörgött, akkor még a sírás előtt kivettem, álmában szopott, visszaraktam, aludt tovább jó mélyen.

Amúgy meg a legjobb ilyenkor sötétben, szótlanul, finoman simogatni a hátát, míg megnyugszik. Nekem ezek jöttek be.

2016. máj. 26. 14:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha bemegyek és megsimogatom, akkor mindig felkel.
2016. máj. 26. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nyöszörgésre nem mentem be, vissza is aludt mindig.
2016. máj. 26. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!