Hogyan szoktassam át a szobájába a 7 hónapos babát?
Szopiztasd mondjuk a fotelben (tehát nem ott ahol eddig), amikor már jó álmos, aztán szopi után rakd át az önálló kiságyba a másik szobába, és simogasd a hátát. Ha sír, kiveheted picit ringatni aztán újra vissza hátsimi, így biztos bealszik majd, illetve lehet hogy első alkalommal még tiltakozni fog de aztán megszokja. Éjjel is ugyanígy.
Sírni én nem hagynám.
Szerintem először a cicirol valo elalvásról kellene leszoktatni. Hisz akkor nen úgy kell majd behelyezni az agyaba amikor mar elaludt, hanem alapból ott alszik majd el.
En 9honaposan kezdtem leszoktatni cicirol elalvásról. Nálunk is igy
Próbáltad már? Simán lehet hogy egyszerűen be tudod tenni és kész.
Bár az én fiam nem szoptatás közben aludt el, de sokáig egy szobában aludtunk, aztán elköltöztünk nagyobb lakásba ahol volt két szoba, kapott egyet ő is, mi is, és kész. Semmi nehézség nem volt belőle a világon.
Mondjuk most mindig van egy matrac az ágya mellett, ha nehéz éjszaka lenne akkor tudjak ott aludni.
Az önálló elalvás vagy alvásra gondolsz amúgy? Mert ha csak az alvásra, akkor így. A szoptatásos elalvásról való leszoktatásban nincsen tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!