10 hónapos a kisfiam. Aludhatunk úgy h leveszem az oldalrácsot és az ágyunkhoz húzom? Nem veszélyes?
Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 20:18
3/12 A kérdező kommentje:
Egy szobába vagyunk.
2016. márc. 16. 20:52
4/12 anonim válasza:
persze
de rendesen rögzítsd a két ágyat egymáshoz
5/12 anonim válasza:
Mi igy csináljuk mióta hazajöttünk a kórházból.
Azóta persze mar a legalsó szinten van(13honapos a fiam).
Amikor először letettük egy fokkal nagyon élvezte, kb 10 centivel volt lejjebb mint a mi agyunk. Fel le mászott benne.
Most, par hete(nem sokra rá h teljesen letettuk) megtanulta hogy nem egyenest fejjel megy le a saját kis ágyába, hanem szépen letolat.
Ha nem tudod a kettőt egymáshoz rögzíteni akkor a kisagy tulfelerol tamaszd ki vmivel-a tutiért.
6/12 anonim válasza:
Nekünk is így van! Nem látok benne veszélyt. :) 15hónapos
7/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Azt elfelejtettem,hogy amúgy mindig bemászik közénk s így mind együtt alszunk. Nem is tudom minek a kiságy :)
8/12 anonim válasza:
Mi kb 8 hónapos korától így alszunk, bevált.
9/12 anonim válasza:
Mi miatt gondoltad, hogy veszélyes lenne?
Ha nektek jó, akkor nyugodtan.
10/12 anonim válasza:
Nem veszélyes, ha nem tud beszorulni, leesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!