Egyre kevesebbet alszik a 8 hónapos fiam. Mi lehet ez?
2 héttel ezelőttig frankón aludt, nappal egyszer 1 órát, egyszer meg 1,5 órát, az éjszakát átaludta. De mostmár ott tartunk, hogy tegnap nappal egyszer aludt fél órát, egyszer 20 percet, éjjel meg felkelt 3x.
Anyatejes, a főzelékeket/zöldséget nem eszi meg, csak gyümölcsöt meg tejpépet. Sajnos nem tudom úgy csinálni, hogy pl. a tízórait váltom ki gyümölccsel a többi meg szopi, mert csak keveset eszik, néhány kanállal. Szóval pl. tegnap délelőtt evett szilvát+szopi, délben banán+szopi, délután körte+szopi, este tejpép+szopi.
Ha éjszaka felébred mindig megszoptatom, vissza is alszik; de sokat szopik, úgyhogy lehet, hogy éhes. Nem tudom.
Azt hozzá kell tennem, hogy most már nem szeret háton feküdni, tegnap éjjel is mindháromszor arra keltem, hogy a hasán játszik.
Van 4 foga, de most nem fogzik.
Mi lehet ez? Bármilyen tanácsot/hozzászólást szívesen fogadok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!