Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 1 éves fiam éjfélkor alszik...

1 éves fiam éjfélkor alszik el és reggel fél 9-kor ébred. Napkozben alszik fel 1 től 3-ig. Nem kevés ez ilyen picinek? Mit tudnák csinálni, h korannam legyen álmos?

Figyelt kérdés

#késön alszik el
2016. febr. 22. 18:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
mennyit van levegőn délután?
2016. febr. 22. 18:16
 2/23 A kérdező kommentje:
Általában 1,másfél órát,de amikor hideg van,mint pl. ma akkor nem megyunk már 3 után ki
2016. febr. 22. 18:18
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
hogy zajlik az este? mit csinál éjfélig? nekem ez hihetetlen, hogy egy egyeves ejfelig kukorekol.
2016. febr. 22. 18:35
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ébreszd fel reggel 7 kor, alvás 12-2 ig, utána indulás ki, és nem tudom, hogy hol laksz, ahol ma délután 3 után hideg volt. Nekem konkrétan még mindig kint szaladgálnak az udvaron a férjemmel....
2016. febr. 22. 18:37
 5/23 anonim ***** válasza:

Magyarországon éltek? Csak mert 15-16 fok volt ma...gyönyörű napos idő, 2 órát voltunk kint a lányommal...

mindenképpen menjetek ki, nem csak ő, én is jobban alszom ha délután levegőn vagyunk, sokkal jobban! ez nagyon fontos. és mit csináltok délután? fárasztod rendesen? mit eszik vacsorára?

2016. febr. 22. 18:40
 6/23 A kérdező kommentje:
Furdes,vacsora,aztan nem akar aludni.Meg jatszunk,meset nezunk ejjel.Nemetorszagban lakunk
2016. febr. 22. 18:42
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
ne nezz vele ejjel meset! rituale utan beraknam a kisagyba es megmondanam, hogy alvas. valamit nagyon nem jol csinalsz! nalam ilyet egyik gyerekem sem csinalna meg. harom van.
2016. febr. 22. 18:45
 8/23 A kérdező kommentje:
Tejesen egyedül vagyunk kint férjemmel,elsö baba és félek,h vmit nagyon rosszul csinálok.Gyerek tejet vacsizik
2016. febr. 22. 18:47
 9/23 anonim ***** válasza:
a mese nagyon rossz ötlet. felpörgeti az idegrendszert, azért sem alszik jól...olvass neki mesét olyankor, vagy dúdolj, tedd le a földre, félhomályban mutogass neki képeket...de semmiképp mese, kerülni kell az erős fényt stb..miért nem fürdés előtt vacsoráztok? az étel is felpörgeti mivel szinte mindenben van cukor, az szintén nehezíti az elalvást. nehéz pocakkal nem lehet aludni, én sem tudnék egyből vacsi után...etessétek meg 19.00 körül, aztán fürdessétek meg és lefekvés előtt egy pohár meleg tej vagy tápszer/tejital...utána pedig semmi fény, ha lehet ne is engedd ki az ágyából...hogyan altatod?
2016. febr. 22. 18:48
 10/23 A kérdező kommentje:
És ha vmiért nem aludtak el mit csináltál?Ha nemveszem ki az ágyábol nagyon sír.
2016. febr. 22. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!