3 hónapos baba hajnalban rosszul alszik. Mi lehet az oka?
Hasfájós nem volt? Szoptatsz? Elég a tejed? Végülis a növekedési ugrás is lehet már akár.
Az én babámnál azt hittem elmúlt a hasfájás, egy hete volt 3 hónapos és 3 napja nagyon nyűgös megint, a pocakja megint nem olyan puha, mint kellene lennie, ő is ezt csinálja egyébként hajnalban de ő a pukik miatt az biztos. Én meg azt hittem már elmúlt. :( Nem is volt olyan egyértelmű, nem húzgálta most a lábát meg ilyenek, nem is sírt.
De az egyik növekedési ugrásnál is pont ezt csinálta, sűrűn kelt és volt mikor nagyon nyűgös is volt 2 evés között alig aludt.
Mielőtt megkapta a szobáját meg azt csinálta, hogy hajnal 3-4 között nem tudott könnyen elaludni, nyűgös volt mert álmos volt viszont mégsem, ez megoldódott amikor megkapta a szobáját. Lehet a mi zajaink zavarták pont. Szóval ez nálunk mind ok (volt) a rossz éjszakai alvásra.
Nálunk amikor ez volt kiderült hogy melege volt, hiába ellenőriztem mindent ezerszer. Neki mégis sok volt az, amit én nem hittem annak. Szóval lehet hogy valami ilyesmi, diszkomfort. Meleg-hideg.
Vagy ami még lehet, később nálunk ez okozta a hajnali keléseket, hogy kevesebb lett az alvásigénye, én mégis ugyanolyan korán tettem le aludni, és hajnnalra kipihente magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!