Éjszakára adjak rá sapkát?
Két hónapos baba, vegyes kazán.
Amúgy jól alvó-jól evő baba, nem nyűgösködő, éjjel csendes, nappal aktív.
Már elnézést, de mi kandallóval fűtünk, nekünk sincs szigetelés, és megy éjjel is a fűtés. 2 óránként jelez a telefonom, és dobok rá pár fát. Így mindig megvan a 23 fog. Nálatok ezt nem lehetne megoldani, hogy te vagy az apuka pakolja a tüzet? Sajnos ilyen pici babánál súlyos következményei lehetnek a fagyoskodásnak. Megértem, ha fáradt vagy, de 2 óránként felkelni 3 percre nem nagy kunszt, sőt gondolom a baba is kel éjjel enni.
Kérdésre válaszolva, én tuti nem adnék semmit sem a fejére.
Megpróbálom, köszi :) Amúgy tényleg a hűvösebb lakást szereti, volt már, hogy a kedvéért befűtöttünk éjjelre is és szenvedett tőle, amint lehűlt a lakás, minden rendben lett. Az udvari hideg levegőt is kifejezetten szereti. Persze olyankor van rajta sapka is.
Olyan létezhet, hogy ahány csecsemő, annyi féle hőmérsékletet kedvelnek?
Ja, azt olvastam, hogy a hirtelen bölcsőhalál inkább magas hőfokú helyiségben következik be, ez igaz lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!