Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 10 hetes a babám. Mindenhol...

10 hetes a babám. Mindenhol azt olvasom, hogy apránként ki lehet alakítani egy napirendet, ami alvás-evés-játék-alvás ciklusra épül. Az én picim azonban evés után azonnal elalszik. Tartsam ébren?

Figyelt kérdés
Hogy a fenti ritmus kialakuljon vagy jó az általunk megszokott alvás-játék-evés-alvás ritmus is?
2015. nov. 15. 11:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az én babám holnap lesz 5 hetes.Még mindent összevissza csinál.A fürdetés sem fix csak hogy este 6 és 8 közé esik.Ritkán nézelődik szopi után viszont valamiért az ébrentöltött idő 70%-ávan sirdogál pityereg nyekereg.Néha kézben is.Nem fáj semmije,nem rugdos nem húzza össze magát.Néha csak apukája vagy az én vállamra hajtja a buksiját és halkan panaszosan pityereg.Elalszik a karunkban de nappal nem érdemes letebni sem mert alapból csak 20 perceket alszik.Azt is elég éberen.A délutáni sétálós nagy alvás a fix,meg az hogy éjszaka a szopik után 20 másodperc alatt bealszik a kiságyban.
2015. nov. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!