Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3 hónapos babának már egyedül...

3 hónapos babának már egyedül kéne elaludnia?

Figyelt kérdés
Idáig ringatással aludt el, de már 2hete cicin altatom éjszaka, mert nem akart soha elaludni. Szerintem sokat alszik napközben. A cicin alvás sokkal kényelmesebb nekem ésnem kell leraknom amire mindig felébredt. Mellettem alszik és így se tudom rászoktatni hogy önállóan aludjon el. Mindig bőg ha leteszem...ez normális?
2015. okt. 29. 02:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
akkor hasonló lehet a babád, mint az enyém...enyém sem fogadta el a cumit, kb. 5-6 hónapos koráig cicin aludt, aztán amikor már éjjel 5-6szor kelt a ciciért, mert engem használt cuminak, akkor egy éjjel megmakacsoltam és nem adtam oda neki, csak a cumit...sírt egy fél órát, aztán végül a cumival elaludt. na ettől a pontól alszik magától el, cumival...de ezt egy 3 hónapos babán semmi esetre sem ajánlanám kipróbálni. Még nagyon picike...2-3 hónapig még szolgáld ki, addig akár magától is elhagyhatja az ébredéseket, ha nem így alakul, ráérsz tenni az önálló alvásért...addig is újra és újra próbáld a ringatást, mert az jobb mint a ciciztetés.
2015. okt. 29. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!