3 hónapos babának már egyedül kéne elaludnia?
Figyelt kérdés
Idáig ringatással aludt el, de már 2hete cicin altatom éjszaka, mert nem akart soha elaludni. Szerintem sokat alszik napközben. A cicin alvás sokkal kényelmesebb nekem ésnem kell leraknom amire mindig felébredt. Mellettem alszik és így se tudom rászoktatni hogy önállóan aludjon el. Mindig bőg ha leteszem...ez normális?2015. okt. 29. 02:33
11/11 anonim válasza:
akkor hasonló lehet a babád, mint az enyém...enyém sem fogadta el a cumit, kb. 5-6 hónapos koráig cicin aludt, aztán amikor már éjjel 5-6szor kelt a ciciért, mert engem használt cuminak, akkor egy éjjel megmakacsoltam és nem adtam oda neki, csak a cumit...sírt egy fél órát, aztán végül a cumival elaludt. na ettől a pontól alszik magától el, cumival...de ezt egy 3 hónapos babán semmi esetre sem ajánlanám kipróbálni. Még nagyon picike...2-3 hónapig még szolgáld ki, addig akár magától is elhagyhatja az ébredéseket, ha nem így alakul, ráérsz tenni az önálló alvásért...addig is újra és újra próbáld a ringatást, mert az jobb mint a ciciztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!