Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 2 honapos babam nem alszik....

2 honapos babam nem alszik. Miert?

Figyelt kérdés
2 honapos babam napkozben csak hintaba alszik el, ha sikerul, este pedig 6tol ejfelig altatom. Kezemben elalszik de ahogy lerakom felkel es sir. Probaltam hagyni hatha elalszik magatol de annyira sir hogy alig kap levegot. Mit tegyek?

2015. okt. 22. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nalunk is ez a helyzet! Tanacsot nem tudok adni, de egyutt erzek veled! Hatha irnak valami okosan a tobbiek!
2015. okt. 22. 22:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha magamra kotom hordozokendobe akkor alszik, felek hogy megszokja es mashogy nem fog aludni, de nem tudok jobbat.
2015. okt. 22. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez alapján a leírás alapján hasfájás. Espumisan segíthet rajta.
2015. okt. 22. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs jó tanács, majd kinövi. Nálunk ezt csinálta a nagyobbik egy évig, most meg a pici. (najó, őt talán le lehet tenni, ha már mélyen alszik rajtam) Kitartás!
2015. okt. 22. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudom hogy kegyetlenul hangzik de probald meg kicsit sirni hagyni..de azert fel oranal ne tovabb,nehogy koldokservet kapjon a sirastol. Ennyi ido alatt elegge elfarad h elaludjon. Altatasnal tekereg? Mert az hasfajas. BioGaia-t javaslom.
2015. okt. 27. 21:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen tekereg, tudom hogy hasfajas
2015. okt. 28. 17:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Sirni nem lehet hagyni, mert annyiea sir hogy fuldokol
2015. okt. 28. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Szegenyeket a hasfajas nagyon meg tudja kinozni...itasd sokat h konnyebben kijojjon a kaki. Hatha ez segit es kicsit nyugodtabb lesz.
2015. okt. 28. 23:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Kolika. Mi most jovunk ki belole.

Figyelj arra, hogy ne egyel puffaszto eteleket.

A babat mindig nagyon alaposan bufiztesd meg.

A hasara tegyel egy csepp zsalyaolajat es masszirozd.

Espumisan csepp.

Laktoz csepp, hatha laktozerzekeny. Artani nem art. Tehentejes tejtermekek helyett kecsketejbol keszultet egyel.

Kamillatea.

2015. nov. 4. 20:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Ugy tunik nekunk is javul, napkozben mar elalszik magatol 3x egy orat, mar csak az este nyugos de mar az is alakul :) koszi a valaszokat
2015. nov. 4. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!