Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ha éjszaka felsir mennyit...

Ha éjszaka felsir mennyit várjak hogy visszaalszik-e?

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
ez nem idő kérdése hanem egy idő után tudod már, melyik sírás az, amiből lesz alvás, és melyik az, amelyikből nem...én várok 1 percet, és ha a sírás tompa, nyöszörgős, nem megyek be - általában én előbb visszaalszom szerintem mint ő :) ha erősödik a sírás, vagy jajgatós, akkor tudom hogy valami baja van és bemegyek.
2015. szept. 23. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy az első írja.

Ha picit nyöszörög (pár másodperc), akkor nem megyek be mert valszínű visszaalszik. Ha ez erősödik sírássá, akkor bemegyek, mert tudom hogy akkor már nem alszik vissza (olyat nyilván nem csinál az ember hogy 5-10-20 perceket hagyja sírni éjjel hiszen akkor már úgysem alszik vissza max annyira felhergeli magát hogy sokkal nehezebb lesz visszaaltatni mintha hamarabb bementél volna)

De úgyis kitapasztalod a saját babádat.

2015. szept. 23. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ez nem időfüggő, hanem sírás/nyöszörgésfüggő. Hallani mi az a nyüszögés, amiből simán visszaalszik (vagy fel sem ébredt igazából).
2015. szept. 23. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

hat, en olyankor elmentem pisilni, mivel tudtam, hogy hosszu etap lesz, ha nem alszik vissza. Annyi ido alatt mindig kiderult. :)

persze ha fajdalmasan sirt fel, akkor mentem hozza kapasbol...

2015. szept. 23. 22:12
 5/7 A kérdező kommentje:

én is ezt csinálom:)

viszont csak néha van az hogy egy apró felsirás után visszaalszik. általában egy apró felsirást követ egy kis csend majd újra apró felsirás. és ez megy akár fél óráig is... és ilyenkor nem tudok mit csinálni mert ha megpiszkálom csak felzavarom.

2015. szept. 24. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha kitartóan sír,meg kell nézni a pelenkát,nem pisilt,kakált-e be.Vagy tejen táplált csecsemő nem éhes-e,mert lehet,hogy eleget evett ugyan,de nem tápláló,laktató az anyatej.
2015. szept. 27. 10:10
 7/7 A kérdező kommentje:

mindig eszik éjjel... sőt szerintem néha akkor is adok neki amikor nem kéne, de ez meg csak közben derül ki ugye, hogy marhára alig eszik

de legalább ha megszoptatom megnyugszik, pukkantgat és mehet is vissza aludni...

de van hogy másfél óránként kel meg ehhe hasonló elég kis időközönként.. olyankor TUTI nem enni kel...

2015. szept. 28. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!