Hogyan lehetne beállitani kedvezőbbre az esti alvás kezdetét?
Az a helyzet hogy mondjuk örülnék egy este 9-es altatásnak, de rendre kudarcba fullaf. Tegnap este is úgy jött ki, hogy 6-kor szopott, és gondoltam hudejó, majd 9kor jön a következő, de ahhoz már nem kelt fel. Az este 6os volt a vacsora, onnan számitotta. Jó volna ha nem ilyen korán kezdődne az este, mert az apja pl 5-ig dolgozik, és igy esélyünk sincs elmenni mondjuk valahova hármasban, mert itthon kell lenni az alváshoz.
Valamint persze annak is örülnék ha hosszabban alhatnék reggel. De ez egyáltalán igy van? Mitől függ hogy mikor van nála a reggel? Mert nagyon gyanús nekem hogy itt nálunk az a helyzet hogy napnyugta-napkelte.
Nálatok hogy van? És szerintetek hogy toljam ki az estét? 6 után ha szoptatom az már neki a vacsorának számit. (Tegnap fél6 volt és igyis.)
mit nem értesz azon h ha álmos akkor aludni fog :-DDD
ha ö nem akarja akkor bele is gebedhetsz abba h kitold a lefekvés idejét - és ezzel nem csak magadnak hanem neki is ártasz - jó lesz ha üvölt mert te csak azért sem adsz neki akkor enni mikor éhes
és hogy honnan gondolom ?
minden szavad erről szól mindenképpen el akarsz érni valamit ami nem lenne a gyerek számára megfelelő
majd ha nagyobb lesz akkor kevesebbet alszik és akkor később is fog elaludni este
tessék türelmes lenni és kivárni amíg eljön az az időt
am meg ha korán lefekszik a gyerek akkor te is tedd azt, vagy aludj napközben is 1-1 órát mikor a gyerek is alszik
: Szerintem ez rhadtul nem rád tartozik.
Pl. szülinap, vagy csak beülni egy fagyira, kv-ra a PÁRJÁVAL együtt. Attól, mert ott a 2 hónapos, NEM csak róla szól az élet.
Ezt a üzit kaptam 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!