Respisense Ditto vagy Baby Control BC-230!? SOS!
Sziasztok! Nem tudjuk eldönteni, hogy Respisense készüléket vegyünk 28.000 Ft-ért vagy Baby Controlt 31.000 Ft-ért.
A Respisense pelenkára csíptethető, vékony ruhán keresztül is érzékel, van helyes felhelyezés és elemmerülés visszajelzője, használhatom kiságyban, járókában, egy ágyban alva a babával, mózesben, hordozóban, hintában, egyszóval bárhol és bármikor ha alszik a babám.
A Baby Control ezen fajtája 3 lapos, ahogy én értelmeztem kettőt használhatsz a kiságyban (legyen kis vagy nagy méretű), egyet pedig tehetsz bölcsőbe, vagy felnőttekkel egy ágyba is akár, vagy bármilyen tetszőleges fekvőhelyre. A jelző egysége mobil, csak le kell húzni a lapokról és átrakni a másik lapra.
Szóval mindkettő elég mobilis.
Pro és kontra:
- A Baby Control orvostechnikai eszköz, míg a Respisense nem.
- A Baby Controlra 2 év cseregarancia van, ha elromlik, adnak másikat, nem kell a szervízre várni. A Respisensenél csak gyári garancia van, meghibásodás esetén megy a szervízbe, cserekészüléket nem tudom, hogy biztosítanak-e, valószínűleg egyébként nem, mert különben biztos írnák...
- A Respisense olcsóbb, tudom, nem sokkal.
- A Baby Controlt a vásárlás utáni 13. hónapban fél áron visszavásárolják, így valójában az egy éves használat csak 15.500 Ft-ba kerülne. És nem is marad a nyakamon, mikor már nem kell.
- A Respisense valahogy mégis könnyebben mobilizálhatónak tűnik, nem kell a lapokkal bajlódni.
- Egyébként teljesen tanácstalan vagyok.
Szóval ha valaki használta valamelyiket, írhatna róla pro-kontrát, véleményt, hibákat, jó és rossz tapasztalatokat! Nagy segítség lenne, mert lassan érkezik a pici és jó lenne még a héten eldönteni.
UI: Remélhetőleg egy egészséges, érett újszülöttről van szó.
Köszönöm! :)
Nekünk baby controll van, 1 lapos de csak jót tudok mondani. Kisfiunk az egész kiságyat bemássza egy éjszaka alatt pedig csak 2 hónapos de még sose riasztott, szuperül érzékel.
Én azért nem vennék pelankára tehetőt mert amíg kicsi oké h ha hason van hátra teszed vagy forfítva de amikor forogni kezd? Én kislányom pl állandóan forgolófott ahogy megtanulta sztem nyomná.
Mi is baby controlt használunk.
Az említettek közül én is erre szavazok. Részben az előző válaszadó érvei miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!