Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Minden éjjel2-3 között átjön...

Minden éjjel2-3 között átjön és csak úgy alszik vissza ha apukája vele megy és mellette alszik tovább. Elmúlik magától vagy törődni kell vele?

Figyelt kérdés
Nemsokára 2 éves lesz. Nemrég tud szabadon kijönni az ágyából. Csak apával alussza végig az éjszaka 2. Felét. Apukája szívesen megy, de lassan egyetlen éjszakát sem alszik végig mellettem. Úgy érzem, ez így nem lesz jó hosszú távon. Másnál is volt így? Elmúlt idővel vagy leszoktattátok vhogy? Apukája azt mondja inkább alszik mellette, de legalább alszik, minthogy órákig ingázzon a 2 szoba között.
2015. aug. 13. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk ugyanez csak én anyuka megyek át vele. Akkor kezdődött amikor új ágyat kapott és már ki tudott mászni belőle. Most 2,5 éves és úgy néz ki lassan elhagyja mert már csak vissza kell kísérni, betakarni, megsimogatni és már alszik is tovább a saját ágyában anélkül, hogy érezni akarná a közelségemet. Én úgy voltam vele, hogy legalább mindenki alszik rendesen és majd úgyis elhagyja egyszer. Ha ez nektek gondot okoz akkor szerintem le is lehet szoktatni jó pár balhés éjszaka után de személy szerint már rájöttem arra, hogy ha nem erőltetek semmit akkor is alakul magától anélkül, hogy idegeskednék rajta vagy veszekednék miatta.
2015. aug. 13. 11:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem szeretném, ha balhé lenne, vagy sírna, szomorkodna. Annyira nem nagy dolog. Csak kíváncsi voltam, hogy vajon elhagyja -e magától, vagy azért érdemes meggondolnunk, mert így marad évekig... mert azért szeretnék legalább egy héten egyszer a párom mellett ébredni reggel :) Ő nagyon jó szívű apuka, nem zavarja az sem, hogy ha a földön kell aludnia, csak a gyereknek jó legyen. Én pedig mindig picit résen vagyok emiatt, hogy nehogy a kapcsolatunk lássa kárát. Szeretném, ha mindenki egyensúlyba kerülne.

Akkor ez a szokás összefüggésben lehet az új ággyal. Bár neki ez a régi, de levettük a rácsokat, és így szabadon mozoghat, azóta van ez. Remélem, nálunk is elmaradnak az éjszakai látogatások, idővel.

2015. aug. 13. 11:33
 3/3 anonim ***** válasza:
3éves a nagy, most hogy megvan a pici, nálunk ugyan ez a szitú.bár nem minden esténk ilyen. de nálunk is csak apa kell.
2015. aug. 13. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!