Akinek nem alussza végig az 1 évnél idősebb gyereke az éjszakát, azokhoz szólna pár kérdésem. Milyen idős a gyerkőc? Hány alkalommal ébred? Többi lent.
Nagyon kétségbe vagyok esve,bár biztosan nem én vagyok az egyetlen,de állandóan fáradt vagyok a 15 hónapja tartó alig alvástól.Egy éjjel minimum 2x kel,de az átlag 4-5-6.Én altatóval alszom már,mert alapjában egy óra,mire elalszok,addig őkelme újra fent van.
Ha találkozom valami ismerőssel,egyből azt mondja,hogy de jó neked,biztosan kipihened magad otthon meg ilyen jó gyereket,tuti alszik éjjel is,azok a babák ilyen nyugodtak.
Szóval a kérdéseim:
Milyen idős a gyereked?
Hány alkalommal ébred egy éjjel?
Valami nyugtató hatású gyógyszert vagy valami ilyesmit próbáltál-e,bevált-e,mit ajánlasz esetleg?
Köszi előre is a válaszokat,mind hasznos!
Hát,a délután alszok vele nem nagyon jött be;suliba járok heti 3-4 délután.
Amit viszont kipróbáltam,az a citromfű tea és a levendulás fürdető.Itt olvastam,várom a hatását.
Ezt még nem próbáltam.Egyébként a matracot én is letettem már,hogy hátha jobbat alszik,de sajnos ott sem,sőt...
Majd írom az eredményt,ha lesz. :-)
Hát,a citromfű teából 1,5 dl-t megiszik,levendulás fürdővel kombinálva egészen tűrhető:
1x kel mostanában és hamarabb vissza alszik.(eddig sokszor fél-egy órát is ébren volt,most 10-15 perc után alszik is tovább)
Nyugodtabb így a nappalunk,végre kipiheni magát egy kicsit jobban.
Szerintem ez a gyerek soha nem fog nyikkanás nélkül aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!