Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 9 hónapos baba miért kell...

9 hónapos baba miért kell éjjelente háromszor?

Figyelt kérdés

Kb 5 hós kora óta, ha csak egyser kel, már jónak számít. Napközben délelőtt 1-1,5, délután kétszer fél órát alszik (cumival alszik el).

Sokszor ez is gond, éjjel nem talalja a cumit es amiatt tul pörög, de nem mindig ez a gond, fel kel akkor is ha ott a keze ügyébe.. enni kap eleget, cici+tapszerrel potlok...probaltam mar neki vizet/uditot adni de azt nem fogadja el...a harom ebredesbol egyszer szoktam megszoptatni de csak ha nagyon nyugos, akkor adok neki cicit amugy probalom anelkul visszaaltatni. fogom a kezet aztan mikor nagyjabol lenyugodott, cumizik, kijovok a szobajabol es akkor elalszik 3-4 percen belul. a szobajaba sotet van, nem ez a gond..

masnak is ennyit ebred? miert van ez, mit tehetnék? napi 3 orat minimum levegon van.

2015. ápr. 21. 01:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát én már életemben többször is próbáltam a homeopátiát különböző dolgokra, de soha semmire nem használt még...a babámnak a Viburcollal próbálkoztam, de attól sem aludt jobban. Ma egyébként csak egyszer kelt, pedig este a tápszerébe se volt hajlandó beleinni, a cumit is alig akarta a szájába venni, nehezen is aludt el...szóval szerintem is a foga lesz...jó volna most már ha kibújna, bár gondolom utána kezdődik előlröl :)
2015. ápr. 22. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:
1 es 3 valaszoloval tokeletesen egyetertek. es sok foga van meg hatra mig ki nem bujnak lesznek jobb es rosszabb ejszakak....
2015. ápr. 23. 12:07
 13/16 A kérdező kommentje:
de neki 5 hónapos kora óta nincs jó éjszakája, de ennek ellenére foga se!! :) nem hinném hogy 4 hónapig folyamatosan fogzik anélkül, hogy kibújna neki....ha emiatt kelne háromszor, nyilván legalább annyira fájna hogy már rég kibújt volna.
2015. ápr. 23. 14:38
 14/16 anonim ***** válasza:
10es válaszoló vagyok. Hát egy-két jobb éjszakánk volt, de most megint többször ébredt a gyerkőc az elmúlt napokban. Tegnap rákérdeztem megint erre a fogzásra, és hogy éjjel sokat ébred a lányom. A védőnő szerint a fogzáskor a fogcsírák mozgolódása akár a fülig is kisugározhat, és lehet, hogy nála ez van, mert a rágókát nem szokta elfogadni enyhítésnek. Szóval lehet Nálatok is ez a helyzet... ugyanakkor igazad van, hogy már hónapok óta tart és a lányomnak konkrétan egy foga van, a 2. már úgy tűnik két hónapja, hogy na mindjárt kibújik, de semmi... hát csak túl kell élni, gondolom... de sajnálom is, mert a lányom ráadásul nehezen is nyugszik meg, nem mindig alszik vissza gyorsan, szóval ő is szenved.
2015. ápr. 24. 09:19
 15/16 A kérdező kommentje:

mostanában nehezebben alszik vissza, mindig meg kell szoptatni, újabban már megint kétszer is...tehát fel kel 2 órával azután hogy szopizott, meg megivott egy deci tápszert - na ez biztos nem éhség akkor...és dobálja magát meg sír. hiába adom a cumit ami máskor segít, sír, ha felveszem, még akkor sír, csak cicin nyugszik meg az utóbbi pár napban..gondolom most jobban fáj akkor neki, biztos nem szeparál, mert most nagyon nyitott jó kedvű nappal, mindenki felé...

de nem is a mostani két héttel van "bajom", hanem hogy 5 hónapos kora óta ilyen sűrűn kel.

2015. ápr. 24. 19:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, kérsező, meddig tartott?
2022. jan. 25. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!