Melyik a kényelmesebb? Még csak nézelődünk, de érdekelne más anyukák véleménye. A heverő kényelmes lehet neki? Lehet tisztítani? Kell bele külön matracot venni?. A faszerkezetes mennyire strapabíró? Érdemes olyat venni amelyiknek van ágynemű tartója? Esetleg ha valaki tud képet linkelni azt megköszönném.
2015. márc. 9. 21:50
1/9 anonim válasza:
Mi mikor megszülettek olyan ágyat vettünk, ami ágyrácsos alulrol, és normál matrac kell bele. 140x70 cm-es de a rács levehetö, így most már kiságyként használják. Èn heverön max nyaraláskor altatnám, ha tehetitek olyan ágyat vegyetek neki amiben rendes ágyrács van.
àgynemö tartós akkor kell, ha nincsen hely és abba is pakolnátok.
2015. márc. 9. 22:06
2/9 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, mint az első hozzászólónál. Ifjúsági ággyá alakítható a rácsos kiságy, ágyráccsal, matraccal. Én is külön matracpárti vagyok, vagy ha már heverő, akkor nem szivacs matraccal, hanem gumissal. Egy kicsi gyerek még nem fekszi ki a hagyományos szivacsot, de egy nagyobb az már igen. Bemélyedt matracon pedig nagyon rossz aludni. Egy jó matrac tényleg sokat számít. Későbbiekben fenyőágyban gondolkodunk matraccal (és ágyneműtartóval), mert ezzel tényleg jó tapasztalatunk van.
2015. márc. 9. 22:13
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A kiságyat örököltük így nem volt választási lehetőség. Akkor szerinted egészségesebb egy ágyrácsos faágy? Akkor inkább olyanokat nézek. A másik igazából nagyon megtetszett, de belegondolva biztos nem olyan kényelmes mint egy matrac.
2015. márc. 9. 22:15
4/9 anonim válasza:
Mindenképp ágyrácsosat vegyetek, az ilyen heverők sajnos jól néznek ki, de legtőbbször kemények és kényelmetlenek..
2015. márc. 9. 22:18
5/9 anonim válasza:
Igen, heverőt csak vendégágynak vennék vagy vidéki házba, ahol ritkán használjuk. Gumis matrac helyett rugósat szerettem volna írni. Sajnos az ágyrácsos ágy a drágább megoldás, főleg, ha még ágyneműtartó is van hozzá. Fém ágyat nem vennék, csakis fából készültet.
Nekünk is Ikeás hosszabbíthatós van, hasonló amit 6-os linkelt. Más típus, de az elve ugyanaz, háromféle méretben lehet állítani. A fiam 5 éves, neki is a közepes hosszra van állítva. 2 évesen kapta, ágyrácsos, nagyon szereti.
2015. márc. 10. 08:13
9/9 anonim válasza:
utolsó vagyok: az ágy szélességét is nézd meg. Nekem a 70 centis nagyon keskenynek tűnik. A kicsinek most keresgélünk ágyat, de 80 centiset, a 70-est elvetettük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!