Van valakinek olyan 6-7 honapos babaja akinek hirtelen megvaltoztak az alvasi szokasai?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon jol ataludta az ejszakat de egy idelye folyton felebred. Nem sir csak ebred meg. Hat honapos koraig pedig csak hason aludt de ugyan csak egy honapja akarhogy teszem le fordul oldalra.Ez igy fog menni valyon ezutan?2015. márc. 9. 17:07
1/3 anonim válasza:
igen, hirtelen elkezdett nappal 2-3 órákat aludni (eddig jó ha egy órát aludt, még 3 hetesen se aludt egy óránál többet nap közben..) én a mozgásfejlődésnek tudom be, talán annyit mozog hogy totál elfárad...éjjeli alvása 4-6 hónapos kora közt volt elromolva, de az szerintem azért volt, mert állandóan a jelenlétem mellett aludt el...aztán egy éjjel ezt megvontuk tőle és azóta csak egyszer kel éjjel, enni.
2/3 anonim válasza:
Kisfiam 8 hónaposan kezdte el azt, hogy aludt este kb. 2 órát, majd fenn volt hajnali 3-4 -ig, aztán aludt 6-ig, majd fenn volt 8-ig, aztán aludt 1-2 órát, napközben pedig még kb, 2-szer fél órát. Kiszámoltuk, volt olyan nap, hogy a 24 órából 5-öt aludt összesen! Ez a "móka" megy már 3 hónapja, most kezd valamelyest javulni a helyzet, éjjel már nem kell ölben ringatni órákon át, magától is visszaalszik egy idő után és nem ordít, mint eddig. Nappal már 1-2 órát is alszik egyben. Most 11 hónapos.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Kitartast mindenkinek
2015. márc. 10. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!