Miert nem alszik ejjel? Segitseg!
Kisfiam 4 honapos. Azt tudni kell rola, hogy nappal viszonylag jol mukodo, rugalmas napirendunk van. Igeny szerint szoptatom, 3-4orankent. Szoptatasok kozott mindig alszik, es mindig egyedul alszik el. Leteszem a kisagyba, ha latom, hogy almos, es elalszik. Vagy a hintaban alszik el (nem ringatom), esetleg a jatszoszonyegen, hordozoban, babakocsiban. Tulajdonkeppen mindegy neki. 12 es 16 kozott 3 orat alszik egyhuzamban, a tobbi nappali alvas robidebb, kb 1 oras. Az utolso szoptatas 9kor van. Vilagosban tortenik. Ha jollakott, meg ebren leteszem a kisagyba, lekapcsolom a villanyt, odaadom a cumijat, es ha kiesik neki, akkor visszaadom. De tulajdonkeppen egyedul alszik el. Ezutan ejfelkor eszik ujra. Szopizas utan/kozben alszik el. Ezutan viszont valamiert orankent, esetleg masfel orankent ebred.. csak es kizarolag a szoptatastol nyugszik meg. Pedig nem lehet ehes orankent, ha nappal 3orankent eszik. Egyszeruen mar nem tudom, mi lehet a baja. Nem hasfajos,soha nem is volt. Nem bukos. A hatan alszik szuletese ota, hason nem tud elaludni. Nincs melege, nem fazik, nem er semmit a simogatas, meg ringatni is probaltam, de semmi sem segit. Cumi is haszontalan. Ha a fejem tetejere allok, akkor is orankent kel valamiert :(
Minden otletet nagyon szivesen fogadok, mert eljesen tanacstalan vagyok..
büfiztetni kell
és nem árt Espumisant adni, ez nem teszi tönkre a bélflórát, ált mindig a szelek a ludasak
te tudod. akkor kelj hozzá óránként, én is ezt tettem, 1,5 hónapig bírtam a 2 óra alvást/nap. Aztán amikor már a nappalainkra is rányomta a bélyegét (a kimerültségtől majdnem ráestem) akkor döntötzem a Ferber módszer mellett. Egy nap alatt rendbe rakott mindent. azt hiszem még nem vagy elég faradt, majd nalad is eljon az a pont:)
ui. 4,5 hos fel fog kelni ugyanugy ha ehes, ha ehes az enyem is a mai napig felkel (pl ha estere kevesebbet eszik) amugy semmi szuksege mar az ejjeli evesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!