Mit csináljak, hogy elaludjon?
Figyelt kérdés
1 éves a kislányom, és az a problémám, hogy nem hajlandó aludni délután. Reggel 7-kor felkel, és este 9-10 körül egyszercsak lefekszik valahova és elalszik. Eddig mindig ringatva altattam el, de már 10 kiló, nem bírom ringatni őt. Most, ha el akarom altatni, nem engedi hogy hozzáérjek, nem tudom magamhoz ölelni, nem engedi, hogy lefektessem az ágyra, semmit se tudok vele csinálni, csak nézni ahogy dülöngél az álmosságtól. Egész nap csak fel-le járkál a lakásban. Mit csináljak vele, hogy aludjon délután is egy kicsit? Köszi ha válaszoltok.2015. febr. 24. 14:06
11/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem jó, hogy egy ilyen kicsi gyerek egész nap nem alszik. Nem szabad ráhagyni! Az én fiam is próbálkozott játékkal, elmászással, de mindig visszafektettem, ha kell 20x is! Volt sírás is, mert nem az volt, amit ő akart. Simogatom, énekelek, mikor mi jön be. Most már van, hogy egyedül elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!