Hogyan érhetném el, hogy tudjon egyedül is elaludni?
Első gyerekem csak ölben tudott elaludni, ha éjjel felébredt, akkor visszaaludni is. Idővel egyre nehezebb lett.
Hamarosan születik a második baba, jó lenne, ha egyedül is el tudna aludni. Annyi embertől hallom, hogy csak leteszi és alszik, nálunk az elsőnél ez nem működött, addig sírt, míg ki nem vettem a kiságyból.
Milyen hibába nem szabad beleesni, mi a titka? A sírni hagyás nem az én módszerem.
Ez biztosan gyerekfüggő is, de nekem mind a két kislányom "leteszem és magától elalszik" típus 4-5 hónapos kora óta.
Én már pici babaként azt csináltam, hogy ha láttam rajta hogy álmos, akkor nem vártam meg hogy bealudjon a kezemben, hanem félkómásan beleraktam az ágyába.
Piciként soha nem aludtak máshol, csak a kiságyban és a babakocsiban, de az is csak néha. A kiságyba csak aludni tettem be, hamar megszokta, "megtanulta", hogy ott aludni kell.
Nem tudom mi a titka az egyedül alvásnak, én így csináltam, nekünk bejött. A nagyobbik 4 éves lesz, a pici 1,5, nem igényli egyikük sem az altatást.
10 hónapos a babám, ölben alszik...és szopik még éjjel 3*-4*
vajon mitől? ha kell a suttogó elküldöm, csak adj meg egy cimet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!