Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 5 hónap feletti babátoknak...

5 hónap feletti babátoknak mikor van a délelőtti és a délutáni alvása?

Figyelt kérdés
A lányom 5 honapos reggel 9-kor magatol elalszik de a delutani alvas 13.00kor.kezdodne elotte masfel orat sir pedig faradt, talan korabban kellene letennem?
2014. dec. 18. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
délelött 9-10 között alszik. délután 3tól 5 is!
2014. dec. 18. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
hülyén fogalmaztam 9- 10 között alszik el és dél ig fél 1 ig alszik!
2014. dec. 18. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nálunk nincs ilyen szép rendszer, többször alszik 20-30 percet, de annál többet semmi pénzért.

De ha sír, hogy fáradt akkor miért nem teszed le aludni, miért kell megvárni a 13 órát?

2014. dec. 18. 15:09
 4/6 A kérdező kommentje:
mert csak tapogatozom most h mi lenne a jobb, azert talaltuk ki a 13 orat h meg kenyelmesen megebedelhessen elotte mindenki. de mivel reggel csak 30-40 percet alszik lehet h az keso neki?
2014. dec. 18. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ot kellene figyelni h.mikor almos? Sztem ne a ti ebedidotokhoz igazitsd! Valoszinu mar tul almos. Es ne szamits arra h.minden nap pontban ugyanazokban az idopontokban lesz almos figyelj ra h.mikor mutatja az almossag jeleit (szemdorzsi asitozas egy pontba nezes...stb)
2014. dec. 19. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:
egész nap mutatja az álmosság jeleit. épp ezert szeretnem elkapni az elso pillanatot amikor az, hogy el tudjon aludni es kesobb ne legyen az....azt hittem eddig ha 9-10 kozt alszik, du. 2 elott nwm lehet almos. de ma mar tzdom gogy tevedtem mert leraktam probakepp delben es 10 perc alatt bealudt.
2014. dec. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!