5 hónap feletti babátoknak mikor van a délelőtti és a délutáni alvása?
Figyelt kérdés
A lányom 5 honapos reggel 9-kor magatol elalszik de a delutani alvas 13.00kor.kezdodne elotte masfel orat sir pedig faradt, talan korabban kellene letennem?2014. dec. 18. 14:43
1/6 anonim válasza:
délelött 9-10 között alszik. délután 3tól 5 is!
2/6 anonim válasza:
hülyén fogalmaztam 9- 10 között alszik el és dél ig fél 1 ig alszik!
3/6 anonim válasza:
Sajnos nálunk nincs ilyen szép rendszer, többször alszik 20-30 percet, de annál többet semmi pénzért.
De ha sír, hogy fáradt akkor miért nem teszed le aludni, miért kell megvárni a 13 órát?
4/6 A kérdező kommentje:
mert csak tapogatozom most h mi lenne a jobb, azert talaltuk ki a 13 orat h meg kenyelmesen megebedelhessen elotte mindenki. de mivel reggel csak 30-40 percet alszik lehet h az keso neki?
2014. dec. 18. 16:04
5/6 anonim válasza:
Nem ot kellene figyelni h.mikor almos? Sztem ne a ti ebedidotokhoz igazitsd! Valoszinu mar tul almos. Es ne szamits arra h.minden nap pontban ugyanazokban az idopontokban lesz almos figyelj ra h.mikor mutatja az almossag jeleit (szemdorzsi asitozas egy pontba nezes...stb)
6/6 A kérdező kommentje:
egész nap mutatja az álmosság jeleit. épp ezert szeretnem elkapni az elso pillanatot amikor az, hogy el tudjon aludni es kesobb ne legyen az....azt hittem eddig ha 9-10 kozt alszik, du. 2 elott nwm lehet almos. de ma mar tzdom gogy tevedtem mert leraktam probakepp delben es 10 perc alatt bealudt.
2014. dec. 19. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!